Bio oženjen kad je sreo: Svi su gledali u Roberta De Nira (80) i njegovu 35 godina mlađu ženu s kojom ima bebu

Vesti 12.06.2024 13:58 0

Poznati glumac je privukao veliku pažnju kada je došao na festival sa svojom mladom ženom.

robert de niro

Profimedia

Robert de Niro ima 80 godina, a njegova žena Tifan Čen 45 godina. Njih dvoje su privukli pažnju tokom filmskog festivala u Njujorku, na koji su došli zajedno i sve vreme se držali za ruke.

Držali se za ruke i smejali

Par je bio dobro raspoložen i nasmejani su pozirali fotografima. Tokom dolaska na festival držali su se za ruke, a glumac je u jednom trenutku mahnuo fotografima. Njih dvoje su prošle godine dobili bebu, ćerku Điju Virdžiniju, što je iznenadilo mnoge.

robert de niro

Profimedia

 

Kako su se upoznali?

Glumac je svoju mladu suprugu upoznao 2015. godine na snimanju filma, a Robert de Niro je tada još uvek bio u braku. On se razveo 2018. godine od tadašnje supruge Grejs Hajtauer sa kojom je bio u baku 20 godina. Prvi put je počelo da se piše da su Robert i Tifani zajedno 2021. godine. Tada su ih paparaci slikali dok su bili na odmoru na jugu Francuske kako se drže za ruke, a potom i kako se ljube na jahti. Njih dvoje se ne pojavljuju često u javnosti i čuvaju svoj život od medija. Tifani je instruktorka borilačkih veština i drži časove tai čija u Njujorku.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading