Ostavio 27 godina mlađu: Otac Majli Sajrus odustao i od trećeg braka, porodična drama se ne stišava

Vesti 12.06.2024 14:42 0

Bili i Firerouz su se upoznali na snimanju filma „Hana Montana“

Bili

Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Bili Rej Sajrus se zbližio sa ćerkom Majli Sajrus, nakon navodne porodične drame.

Pevač je podneo zahtev za razvod od svoje otuđene supruge Fajerouz, manje od godinu dana nakon što je par proslavio svoj poseban dan, a fanovi su ranije spekulisali o njihovoj vezi pošto je par prestao da objavljuje jedno drugo na društvenim mrežama.

Bili

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

 

Vest dolazi nakon što je pevač podelio slatku poruku o Majli, otkrivajući koliko je ponosan na njenu uspešnu karijeru, i podelio staru fotografiju. Kako prenosi TMZ, Bili je podneo zahtev za razvod krajem maja, bez ikakvih velikih najava o razlazu.

Dvoje muzičara su bila zajedno 7 meseci, a razlog razvoda tek treba da bude otkriven. Fanovi misle da bi to moglo da ima veze sa Bilijevim pokušajem da se zbliži sa porodicom nakon glasina o porodičnoj svađi nakon razvoda od Tiš Sajrus.

Ovo je treći brak pevača. On je prethodno bio u braku sa Sindi Smit od 1986. do 1991. godine, a potom se oženio sa Tiš, sa kojom deli troje dece, Majli, Brejsona i Nou. Tiš je podnela zahtev za razvod u aprilu 2022. godine, a Bili se verio u avgustu iste godine.

Bili i Firerouz su se upoznali na snimanju filma „Hana Montana“, a takođe su sarađivali i 2021. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIREROSE CYRUS (@firerose)

„Pre 6 meseci sam se udala za ovog čoveka. Život nije uvek lak... ali sigurno pomaže kada vam je muž takođe najbolji prijatelj. Hvala ti Gospode!” Fajerouz je napisala na Instagramu u aprilu 2024. godine, pre nego što je podnet razvod.  

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading