Skrivaju sve nedostatke: Dženifer Lopez prošetala u najmodernijim pantalonama sezone koje koštaju 3.000 dinara

Vesti 12.06.2024 15:59 0

Poznata pevačica je provela popodne u ležernom stajlingu koji svaka žena može da ponese.

dženifer lopez

Profimedia

Dženifer Lopez se spremila za leto. Provela je popodne sa 16-ogodišnjom ćerkom Emi šetajući Los Anđelesom. Za tu priliku, Dženifer je odabrala ležernu odevnu kombinaciju, ali veoma zavodljivu. Majica je bila kratka, pa je istakla njen ravan stomak, a pantalone su naglasile njen tanak struk.

Urbani stil za male pare

Urbani stajling je latino diva sastavila od jednostavne bele majice na bretele i širokih bež pantalona sa visokim strukom koje se kod nas mogu kupiti za 3-4.000 dinara i ovog leta su pravi hit. Nenametljiv stajling je nadogradila zlatnim minđušama, „Botega Veneta“ sunčanim naočarima s okvirima zlatne boje i belim patikama koje se mogu kupiti za 7.000 dinara. 

dženifer lopez

Profimedia

 

U poslednje vreme, Dženifer Lopez se privatno oblači veoma jednostavno i neguje sportsku eleganciju. Moglo bi se reći da se drži pravila „manje je više“.

dženifer lopez

Printscreen/ Zara

 

Jedan detalj svima privukao pažnju

Pored njenog besprekornog stajlinga, ono što je mnogima zapalo za oko tog dana, bilo je prstenje na Dženiferinoj ruci. Naime, nakon vesti o tome kako se ona i Ben Aflek razvode i prodaju svoju vilu za 65 miliona dolara, Dženifer je na ruku vratila burmu i verenički prsten! Taj detalj nikome nije promakao, pa je samo podstakla nagađanja o tome da li će se njih dvoje opet pomiriti ili će se zaista razvesti. Da li je to njen način da kontroliše pisanje medija, ili su njih dvoje rešili da svom braku daju još jednu šansu, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading