Heklana haljina za poželeti: Marta Stjuart pozirala u njoj i oduševila fanove, apsolutni hit ovog leta!

Vesti 12.06.2024 17:13 0

Prava heklana haljina može da vas pokrije na odmoru pored mora, na krstarenju, na muzičkom festivalu ili tokom običnog dana sa decom na bazenu

Marta

Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Marta Stjuart je otišla u Las Vegas u heklanoj haljini i podsetila nas zašto se ovaj modni komad mora poneti na svaki odmor. 

Kuvarica (82) je objavila sliku u haljini na svom Instagramu 7. juna. Haljina je nosila potpis dizajnera Brunelija Kućinelija.

Iako je Marta nosila svoju haljinu u pustinji, heklana haljina je takođe idealan dodatak za plažu ili bazen.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Ove lagane haljine možete da nosite preko kupaćeg kostima na putu do vode. Rupice omogućavaju da se vaš kostim i koža osuše nakon plivanja.

Prava heklana haljina može da vas pokrije na odmoru pored mora, na krstarenju, na muzičkom festivalu ili tokom običnog dana sa decom na bazenu.

Možete ga nositi i preko slip haljine tokom večernjeg izlaska, prenosi People

Marta je definitivno dokazala da je prava modna ikona, te vam ispod predstavljamo nekoliko njenih najboljih autfita: 

Teksas dama

Marta Stjuart je tiho proglasila da je stigla sezona teksas košulja

Čini se da poznata kuvarica nosi opuštene teksas košulje onda kada želi da napravi pauzu od svojih savršenih kompleta. Primetili smo da je Stjuartova u maju nosila tri različite košulje, od kojih je svaka imala malo različite nijanse i stil.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Lako je razumeti zašto naginje ka ovom stilu. Teksas košulje su definicija svestranosti i mogu se nositi otkopčane dok radite u bašti kada je prohladno, ili zakopčane na ručku sa prijateljima.

Kraljica elegancije


Marta Stjuart je donela sjaj i glamur na crveni tepih ,,Sports Illustrated Swimsuit"-a.

Sve oči su bile uprte u slavnu kuvaricu dok je slavila 60. godišnjicu izdanja časopisa u hotelu Hard Rock u Njujorku.

Stjuartova je izgledala zapanjujuće na crvenom tepihu, odevena u zlatni autfit.

Ova 82-godišnja poslovna žena je nosila otvoreni heklani džemper kratkih rukava sa resama preko svilene haljine u boji šampanjca. Na nogama je imala zlatne štikle.

Savršene pantalone

Stjuartova je nosila lagane farmerke ravnih nogavica u nedavnoj objavi na Instagramu. 

Nosila je kratki model sa velikom plavom košuljom od teksasa i patikama. Njen autfit je istovremeno bio ležeran i kul. Ona nije jedina obožavateljka belih farmerki sa ravnim nogavicama: Riz Viterspun ih je takođe nosila nedavno.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Stjuartova je dugo bila ljubiteljka belih pantalona. Nosila ih je uz veliki beli sako i pleteni top za modni događaj 2022. godine, a takođe i u objavi na Instagramu prošle godine dok je putovala po Italiji. 

Nežna u rozom

Zvezda je nedavno podelila kratak video na Instagramu u kome je promovisala svoju ,,Strawberry Ombre" tortu za Dan majki. Pored lepršavih slojeva ružičaste torte i bogate glazure,  Stjuartina ženstvena košulja je takođe privukla veliku pažnju.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Njena lagana i prozračna ružičasta košulja je slična onima koje smo uočili na Tejlor Svift, Kejti Holms i drugim  poznatim ličnostima kada su temperature počele da rastu.

 
 
 
 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading