Svi znamo muku kada pripremamo hranu koja sadrži puter jer tada treba sačekati da se on istopi kako bismo mogli lako da ga isečemo na manje komade.
Ponekad je dobro staviti ga u mikrotalasnu rernu, ali onda rizikujete da ga potpuno istopite. Zato je potrebno drugačije rešenje.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Dok smo provodili vreme na internetu tražeći najbolje trikove za vas, naišli smo na sjajan način kako da upotrebite puter u trenutku kada vam je potreban.
Super trik
Ovaj trik je podelila influenserka Olga koja se na Tiktok-u potpisuje kao ,,lets.do.it.all".
Pogledajte njen tutorijal:
Trik ne može biti jednostavniji. Sve što treba da uradite jeste da preko putera pređete malom cediljkom. Na taj način ćete lako dobiti dovoljnu količinu i pravu teksturu putera koji će biti idealan za mazanje na hleb, ali i za vaše omiljene recepte.
Bonus video: