Pao je na kolena: Glumica Rita Moreno otkrila razlog zašto je Leni Kravic klečao pred njom, legendaran kao i uvek!

Vesti 19.04.2024 20:29 0

Moreno je sa Dženifer Hadson podelila neočekivani susret sa Lenijem Kravicom na žurci nakon dodele Oskara

Rita

Profimedia

Rita Moreno je legenda čiji se talenti šire decenijama. Njen uticaj na ekranu i sceni je neizbrisiv. Tokom nedavne epizode emisije ​​„The Jennifer Hudson Show“, legendarna glumica i pevačica je podelila zanimljive anegdote.

Moreno je sa Dženifer Hadson podelila neočekivani susret sa Lenijem Kravicom na žurci nakon dodele Oskara. Moreno je u pratnji svoje ćerke, hrabro predstavila legendarnom muzičaru. „To je bio trenutak koji nikada neću zaboraviti“, prisećala se Moreno.

„Idem na žurku Vanity Fair. Predstavljam se ljudima kojima se divim. Znate, ne stidim se ako postoji neko veoma poznat. Priđem i kažem „zdravo, ja sam Rita Moreno. Volim Vas“, objasnila je ona. „Onda sam rekla svojoj ćerki 'vidi, Leni Kravic, hajde da se javimo'. Ona me pita: 'Poznaješ li ga?', rekla sam- Ne. Ali znaš to je žurka, a on je bio sam." objasnila je Rita.

Leni

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

„Otišla sam do njega i rekla: „Zdravo. Ja sam Rita Moreno.’ I nećete verovati šta se desilo u sledećem trenutku. Pao je na kolena. Nakon toga nije prestao da govori o tome koliko mi se divio svih ovih godina. Ali znaš, umalo sam se upiškila u gaće“, našalila se ona.

Rita Moreno je prva Latinoamerikanka koja je osvojila Oskara

Moreno je 1962. godine osvojila Oskara za najbolju sporednu glumicu za ulogu u filmu „Priča sa zapadne strane“, koji je objavljen 1961. godine. Nakon nekoliko meseci ona je postala jedina Latinoamerikanka koja je osvojila titulu ,,EGOT" – retko priznanje koje se dodeljuje pojedincima koji su osvojili Emi, Gremi, Oskara i Tonija. Uprkos svojoj slavi i dostignućima, ona ostaje prizemljena.

 

„Mislila sam da će Džudi Garland dobiti nagradu za dramu koju je stvorila“, rekla je Moreno voditeljki. „I pomislila sam, pa, biću u istoj kategoriji koja me čini ponosnom. Ne znam. Onda su prozvali moje ime. Moja mama je sedela iza mene i grlila me. Možete je videti na Jutjubu. Da, vidite kako me mama grli“, rekla je ona i dodala da je bila toliko iznenađena da nije mogla da izvuče nijednu reč iz usta. Rita Moreno je zbog toga među zvezdama koje su održale najkraće govore u istoriji Oskara, piše Hola! .

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading