Pozirao go u ŠESTOJ DECENIJI: "Trebaće mi nekoliko dana da se oporavim od ovog", govore oduševljene žene

Anđela Jovanović Vesti 13.10.2023 12:40 0

Leni Krevic je u podelio najavu za novi spot i pesmu, gde je pozirao go, pa pobrao brojne komentare i hvale na račun njegovog izgleda.

leni krevic

Profimedia

Naziv njegove nove pesme je "TK421", a YouTube je već naznačio da bi spot mogao biti neprikladan za neke korisnike.

Ova pesma će se naći na njegovom novom albumu pod nazivom "Blue Electric Light" kog će objaviti 15. marta naredne godine. On je poslednji album "Raise Vibration" objavio 2018. godine, tako da se mnogi raduju njegovom povratku na scenu.

Ranije je na svom Instagram profilu podelio najavu spota, a pažnju dama je, očekivano, ukralo to što je pozirao go.

 

 

 

 

"Ovo sam bezbroj puta pogledala", "Ostala sam bez reči", "Ne moguda verujem da ovaj čovek ima 59 godina", "Kako očekuješ da čujem pesmu kada mi je svu pažnju ukralo tvoje golo telo?", "Trebaće mi najmanje tri radna dana da se oporavim od ovog!" neki su od komentara.

Leni Krevic je navodno već neko vreme u ljubavnoj vezi s 26-godišnjom manekenkom Anom Paulom Vale. Prethodno se zabavljao s manekenkom Barbarom Fialo. Iza sebe ima jedan brak s glumicom Lisom Bonet.

Upoznali su se davne 1985. na koncertu. Venčali su se dve godine kasnije, a 1988. su dobili kćerku Zoi. Razveli su se 1993.

 

 

 

@najzena.rs Osma u našem video serijalu "Žene u muškim poslovima" je Marija Đurković, profesinalni vozač kamiona.🚛Iako sam zenimanje nije tipičano za žene, Marija kaže da se "rodila sa točkom". Zapravo, njen otac je posedovao kamione, pa se izbor prirodno nametnuo.Njenu celu priču možete pogledati na portalu Najžena.rs 📲📲📲 #tiktoksrbija #trend #kamion #kamiondzije #zeneumuskimposlovima #ispovest #tiktokserbia🇷🇸 #fyp #fy #zivot #tiktokserbia ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading