Živa legenda: Eva Longorija podelila urnebesan snimak dolaska na dodelu Oskara, plus šta jede pred veliki događaj

Vesti 13.03.2024 13:35 0

Zvezda ,,Očajnih domaćica" takođe je podelila video snimak pripreme za dodelu Oskara...

Eva

Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Eva Longorija je bila jedna od mnogih zvezda na dodeli Oskara u nedelju, ali je morala da stigne na događaj pešice.

Glumica je juče podelila urnebesni video na TikTok-u gde je pokazala kako je došla događaj u svojoj zadivljujućoj crnoj haljini Tamare Ralph i ogromnim štiklama.

„Pravi život: bukvalno sam otišla do Oskara“, napisala je ona u opisu. „Ovo je pravi #bts nema fensi auta!“

 

@evalongoria True life: I literally walked to the Oscars 😂 this is the real #bts ♬ оригінальний звук - spoti.music

 

Ona se takođe našalila podelivši isti snimak na svom Instagramu uz opis: ,,Golf auto bi bilo super".

Eva

Printscreen/Instagram/evalongoria

 

Rediteljka filma ,,Flamin Hot" je podržala originalnu pesmu iz filma, „The Fire Inside“, koju je napisala Dajan Voren, koja je bila u kategoriji najbolja originalna pesma. Beki Dži je izvela pesmu na bini sa ženskim horom, što je bio istorijski trenutak za dodelu Oskara, jer je Beki bila prva meksičko-američka pevačica koja je ikada izašla na scenu, prenosi Hola!.

Longorija je podelila neke trenutke iza kulisa kako se sprema, a ujutro je otkrila svoj obrok pre Oskara. Iako su neki mogli pretpostaviti da je obrok vazduh, ona je imala ogroman tanjir čipsa sa umakom od luka.

Eva

Printscreen/TikTok/evalongoria

 

„Ljudi me uvek pitaju šta jedem dan pre Oskara - ne dan ranije, baš na taj dan. Neposredno pre dodele Oskara - ovo je", rekla je u svojom TikTok-u, držeći netaknutu posudu. „Mislila sam da je ovo slatki krompir. Nije, to je običan čips."

Zvezda ,,Očajnih domaćica" takođe je podelila video snimak pripreme za dodelu Oskara. Imala je tim koji joj je pomagao oko frizure i šminke i pomogao joj je da obuče haljinu.

 

 

Ali Longorija nije samo prisustvovala dodeli Oskara, već je bila i gost na čuvenoj Vaniti Fair zabavi. Sijala je u zlatnim kristalima, izgledajući kao da je utegnuto u drugoj haljini Tamare Ralf. Ona je podelila video autfita na svom Instagramu, uz šaljiv natpis: „Kome treba disanje“. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading