Visok 2 metra, pristojan i ljubazan, govori slovenački: Melanija mu uvek ugađala, evo kako danas izgleda Baron Tramp

Slobodanka Ćorić Vesti 21.03.2024 13:25 0

Melanija Tramp je tada pohvalila očinske instinkte svog muža: "On je neverovatan. On nosi Barona ujutru kada se probudi i dovodi ga u njegovu sobu i zajedno gledaju TV i čitaju novine

melanija tramp

Shutterstock

Baron Tramp je debitovao na televiziji kada je imao samo dva meseca. Njegovi ponosni roditelji su dozvolili Gejl King, koja je tada bila u emisiji Opre Vinfri, da dođe i guguta nad njim u penthausu porodice Tramp vredan 100 miliona dolara.

Melanija Tramp je tada pohvalila očinske instinkte svog muža: "On je neverovatan. On nosi Barona ujutru kada se probudi i dovodi ga u njegovu sobu i zajedno gledaju TV i čitaju novine". Zatim su pokazali veliki vrtić bebe Baron pun igračaka i pogled na Menhetn.

melanija tramp

Shutterstock

 

Donald je potom od bebisiterke pozajmio sina, obučenog u lepršavu staromodnu dečačku haljinu, kako bi ga mogao držati pred kamerama. „Vidiš li ove male nežne ruke“, rekao je gledajući u svog malog sina. 

"Dakle, Donalde, nemaš ništa protiv da menjaš pelene, jednostavno nisi morao. Znaš li kako se to radi?" upita ga novinar. „Mogao bih, da“, odgovorio je otac petoro dece, ali to nije dokazao jer je Baron počeo da plače, a Tramp ga je odmah vratio majci.

Visok je više od dva metra i veoma vezan za majku

Sad, 18 godina kasnije, Baron je prilično porastao. On je visinom od preko dva metra nadmašio oca, ali je i dalje veoma vezan za majku. Juče je postao punoletan, posle detinjstva koje nije moglo biti emotivno što se tiče veze sa njegovim ocem, koji je pak bio okrenut državnm poslovima i skandalima koje su pratili njegovo bavljenje politikom. 

Prvi dečak koji je odrastao u Beloj kući od JFK Jr.-a 1963. godine, proživeo je skandal za skandalom sa svojom prezaštitničkom majkom. U januaru 2018. nije imao ni 12 godina kada su se u medijima pojavile tvrdnje porno zvezde Stormi Danijels da je imala aferu sa Donaldom samo četiri meseca nakon Baronovog rođenja.

melanija tramp

Shutterstock

 

Tokom njegovog predsedničkog mandata, Trampovi najvatreniji kritičari su čak koristili dečaka kao sredstvo za napad na njegovog oca. Komičarka Rouzi O'Donel, koja je s pravom mrzela Trampa, jer ju je jednom nazvao „svinjom“ i „degeneričnom“, podelila je snimak 2016. godine u kome se iznose potpuno nepotkrepljene tvrdnje da Baron ima autizam.

U stvari, uvrede na račun Barona postale su toliko teške da je Čelsi Klinton stala u njegovu odbranu i tvitovala: "Beron Tramp zaslužuje šansu koju svako dete dobija – da bude dete".

Ljubazan i pristojan

Iako se 2015. godine hvalio da se "uvek ponosio time što je dobar otac“, biografi kažu da se Donald složio sa Melanijom da, ako ona rodi decu, neće biti aktivno uključen u njihovo svakodnevno vaspitanje (Tramp nije bio čak ni u porođajnoj sali, iako je dečaku predložio ime, Baron).

Melanija je imala pomoć kada je Baron bio veoma mali, ali je kasnije insistirala da ga odgaja uglavnom sama - uz značajnu pomoć svojih slovenačkih roditelja. Dok su neki, uključujući Melaniju, tvrdili da vide veliku sličnost između Donalda i Barona, drugi insistiraju da je on veoma različit u jednom ključnom pogledu.

"Ne mogu, a da ne budem zadivljena koliko je Baron fin i ljubazan. On je jednostavno divno dete", rekla je za Dejli mejl Stefani Grišam, bivša sekretarica za štampu Bele kuće i Melanijina bivša šefica kabineta. Grišam je dodala da je videla definitivnu razliku između Barona i njegove mnogo starije polubraće i sestara — među kojima su Ivanka, Donald mlađi, Erik i Tifani.

Melanija je Baronu uvek ugađala

Jednom je priznala da mu je dozvolila da crta po zidovima njene sobe jer se plašila da će to ugušiti njegovu kreativnost. „Njegova mašta raste i postaje važna“, rekla je ona za magazin Parenting 2012. godine, dodajući da mladi Baron ima za sebe ceo sprat Trampove kule.

Noću bi mu Melanija nanosila hidratantnu kremu od kavijara na njegovu kožu. Dečak je sa pet godina objavio da želi da postane biznismen kao njegov otac i da više voli da nosi odelo i kravatu nego farmerke i majicu.

"Ima veoma jak um. Nezavisan je, samouveren i tačno zna šta želi", rekla je Melanija tada za Parenting. Godine 2016, kada je Baron imao 10 godina, dala je još jedan intervju, ovog puta za Us Veekli, rekavši za publikaciju da je većinu vremena kod kuće sa Baronom i da ga je „učila tradicijama i pravim vrednostima“.

Prema Stefani Grišam, za porodično orijentisanu Melaniju, Baron je uvek bio na prvom mestu. „Odgajila ga je na svoj način, ali je i sjajno uradila da ga zaštiti od svega.

melanija tramp

Shutterstock

 

Baron se školovao u elitnim i najskupljim privatnim školama, uključujući Columbia Grammar & Preparatori School na Menhetnu na Upper Vest Side-u, gde ga je majka vozila do škole i iz škole u ​​terencu sa vozačem. Takođe bi mu kuvala doručak i pripremala mu ručak svakog jutra.

Voli fudbal i kompjutere

Imao je samo 10 godina kada je njegov otac postao predsednik i, kao prva dama, Melanija je morala da razmisli da odustane od veoma privatnog i nezavisnog života koji je gajila u Njujorku. Poznato je da je insistirala da ostane u Velikoj jabuci prvih pet meseci kako bi Baron mogao da završi školsku godinu.

Melanija je nastavila da krši konvenciju Bele kuće – nije poslala Barona u školu prijatelja Sidvela, gde su se školovala deca prethodnih predsednika, uključujući Klintonove, Bušove i Obame.

Umesto toga, Trampovi su se opredelili za Barona da pohađa Episkopalnu školu St. Andrev u Potomaku, Merilend. Neki od Trampovih kritičara nisu mogli da odole da ne iskopaju Barona, ismevajući njegovu kosu, odeću i visinu.

Međutim, Baron je ubrzo otkrio fudbal, što mu je skrenulo pažnju. Godine 2017. pridružio se profesionalnom timu DC United-a ispod 12 godina, igrajući u sredini terena i impresionirajući prvotimce. Njegova druga interesovanja uključuju patike - on ima impresivnu kolekciju - i kompjutere.

Govori slovenački

U stvari, njegov otac je 2022. tvrdio da je Baron brzo uspeo da hakuje u njegov računar kada se zaključao tokom konferencije te godine. Toliko mlađi od svoje braće i sestara da je zapravo kao jedinče, Baron se najbolje slaže sa Tifani, kažu upućeni.

Ubrzo je naučio da govori slovenački, maternji jezik svoje majke, toliko dobro da je mogao da razgovara sa bakom, koja je umrla u januaru, a da nije morao da koristi engleski tokom njihovih razgovora. Melanijini roditelji, Viktor i pokojna Amalija Knavs (bivša prodavac automobila i tekstilna radnica), preselili su se iz Slovenije u Ameriku da bi bili sa ćerkom i unukom. Bili su veoma bliski sa Baronom.

Komentari (0)
Loading