Džabe joj svi ti milioni: Ova bogatašica kao da je prokleta, majka joj umrla kada je bila dete, muž je varao, otac iskorišćavao

Vesti 17.12.2023 21:06 0

Život Atine Onazis, uprkos poreklu i neverovatnom bogatstvu koje je nasledila, bio je sve osim bajkovit. Ona je dokaz čuvene izreke da nije sve u parama.

atina onazis

Profimedia

Atina Onazis je ime dobila po baki, prvoj supruzi Aristotela Onazisa, najmoćnijeg i najbogatijeg grčkog brodovlasnika. Njena baka je preminula sa 45 godina, a sa samo 24 godine, u stravičnoj avionskoj nesreći poginuo je i njen ujak Aleksander, nakon čega je njen deda Onazis oboleo od autoimune bolesti, miastenije gravis.

Uz sve to, kada je imala samo tri godine, od srčanog udara, kao posledice akutnog plućnog edema s kojim se borila, preminula je njena majka Kristina, a sama Atina postala je, može se reći, žrtva svog oca Terija Rasela, koji se svim silama trudio da dobije starateljstvo nad njom, kako bi mogao da koristi njeno nasledstvo.

Dobro je poznato da su se Kristina i Rasel rastali ubrzo nakon Atininog rođenja, nakon što je Onazisova jedinica otkrila da ju suprug vara i da mu je ljubavnica rodila dvoje dece, a upravo je s njom na kraju i odgajao Atinu.

atina onazis

Profimedia

 

Tokom godina, tragedije i nesreće u Atininom životu samo su se nizale. Utehu od svega kroz šta je prolazila pronašla je u konjima i jahanju, pa se sa 17 godina upisala i u školu jahanja u Belgiji, gde i upoznaje svog budućeg muža. S obzirom na to da je obožavala jahanje, i da se profesionalno bavila ovim sportom, vest da je izgubila svog konja prilikom skokova, jako ju je potresla. Jednom prilikom je na jahanju pala, i slomila karličnu kost, zbog čega je nekoliko meseci morala da pauzira od takmičenja, piše „Magazin Novosti“.

Ali ovo nije kraj. Ni na ličnom polju joj nisu cetale ruže. Velika tragedija se desila u martu 2011. Dok su Atina i muž sa decom bili u Belgiji, 36-ogodišnja Sibele, bivša Alvarova devojka s kojom je dobio ćerku, počinila je samoubistvo bacivši se sa sedmog sprata. Na profilu na Tviteru ostavila je poruku svom bivšem: "Neka ti Bog jednog dana oprosti za sve što si radio meni, Atini i deci."

atina onazis

Profimedia

 

Nakon 11 godina braka, uhvatila je supruga Alvara de Mirandu Netoa, u njihovom bračnom krevetu na Floridi, sa belgijskom manekenkom, sa kojom se navodno viđao osam od 11 godina braka sa Atinom. To saznanje, koje ju je neodoljivo podsećalo na sve kroz šta je njena majka prolazila sa njenim ocem, nateralo ju je da momentalno prekine tu vezu. Od tog trenutka započela je jedna od ružnijih brakorazvodnih parnica.

Priča se da je na kraju pristao i na iznos od 100 miliona dolara, kao i na deo dogovoren predbračnim ugovorom - da će za svaku godinu braka dobiti po milion dolara.

O prokletstvu porodice Onazis se godinama govori. Tačno ili ne, činjenica je da nijedna naslednica nije imala lak život.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading