Pozirala je gola pod tušem i raspametila fanove: Komplimenti na račun slavne pevačice se samo nižu

Vesti 01.06.2023 22:07 0

Proslavljena pevačica Pink na svom Instagramu je pokazala kako provodi vreme na porodičnom odmoru

Pink

Foto: AP

Omiljena američka pevačica Alesija Bet Mur Hart, poznatija pod imenom Pink, objavila je fotografije sa porodičnog odmora i oduševila svoje fanove koji ne prestaju da je zasipaju komplimentima na račun njenog izgleda. Pevačica je objavila dve fotografije – na prvoj se sunča dok nosi oskudni, poluprozirni bikini sa detaljima od banane, a na drugoj je potpuno gola pozirala pod tušem i pokazala zavidnu figuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)



'Izgledaš božanstveno', 'Previše si kul za ovaj svet', 'Savršena si', 'Izgledaš sjajno' samo su neki od komentara obožavalaca koji su oduševljeni izgledom 43-godišnjaka muzičar, čija je figura posledica sporta. Naime, Pink se dugi niz godina bavi sportom i obožava surfovanje, a na njenom Instagram profilu vidimo da često igra tenis i vežba. Dvostruka dobitnica Gremija i vlasnica hitova 'So Vhat', 'Tri', 'Just Give Me a Reason' i 'Cover Me In Sunshine', čak i nakon što je rodila dvoje dece, ima telo koje je mnogo mlađe kolege bi mogle da pozavide, a njena figura se uopšte nije promenila od početka karijere.
instagram

Printscreen/Instagram

 

 

Pink je poznata po tome što nikada nije bila nesigurna kada je u pitanju njen izgled i nikada se nije podvrgla kozmetičkim procedurama. Zadovoljna je svojim izgledom i kontinuirano radi na sebi, a svesna je svega što godine donose i zna da će se to menjati sa godinama.

Komentari (0)
Loading