Izgovorio je PET REČI i izdahnuo: Poslednja LJUBAVNICA Elvisa Prislija detaljno opisala njegovu SMRT, ovako su izgledali poslednji minuti KRALJA ROKENROLA

Vesti 06.09.2022 19:10 0

Prošlo je više od četiri decenije od smrti legendarnog Elvisa Prislija, a njegov život nikada nije prestao da intrigira javnost

Izgovorio je PET REČI i izdahnuo: Poslednja LJUBAVNICA Elvisa Prislija detaljno opisala njegovu SMRT, ovako su izgledali poslednji minuti KRALJA ROKENROLA

Printscreen

Ovu tvrdnju definitivno potkrepljuje činjenica da je baš ove godine publika mogla da pogleda i film Elvis, a glavna uloga je pripala Ostinu Btaleru. Iako interesovanje za Prislija nikada nije jenjavalo, možemo reći da se sa izlaskom filma samo inteziviralo.

Elvis je preminuo veoma rano i to u 43. godini, 16. avgusta 1977.godine.  Neki detalji o njegovim poslednjim danima javnosti su postali poznati tek u velikom intervjuu koji je pre dvadeseet godina dala Džindžer Alden, poslednja ljubavnica Elvisa Prislija.

Svet je tada saznao kako su izgledali poslednji sati slavnog pevača, koje su mu bile poslednje reči, ali i kako je izgledalo živeti sa kraljem rokenrola, prenosi Stil.

Kada su se upoznali Džindžer je imala 20, a Elvis 41 godinu. Njena sestra bila je Mis Tenesija i Presli je pozvao misicu u svoj dom. Ona je povela i sestre, a kada su se sreli, Džindžer je bila ta koja je očarala slavnog pevača.

Elvis je njom bio opčinjen, pa je počeo da je obasipa skupim poklonima. Ona je bila tradicionalna devojka koja nije podnosila njegovu zavisnost od droge, lud život koji je vodio, a imala je i dečka u Memfisu. Ipak, on je navaljivao, a njena majka, zagriženi fan pevača, smatrala je da je Prisli u najmanju ruku “dobra prilika”.

I tako je uskoro cela Džindžerina porodica nosila bunde i vozila skupe automobile. Elvis je obećao da će Džindžerinoj majci kupiti i novu kuću, ali ga je u tome sprečila iznenadna smrt.

U memoarima “Elvis i Džindžer” Alden se seća prvog puta kada je sa kraljem vodila ljubav. Nije joj skinuo veš, a na sebi je ostavio odeću. Nije verovao da ljudi treba da vide jedno drugo kada su nagi dok se ne venčaju. Posle seksa, poklonio joj je dijamantsku ogrlicu i sat.

Elvis je zaprosio Džindžer posle samo tri meseca poznanstva. Desilo se to 26. januara 1977. u njegovom domu Grejslend.

Posle toga se izvinio, a Džindžer se seća da je to uvek radio kada je imao napade posesivne agresije. To je možda i jedan od razloga zbog kojih Džindžer nikada nije pomišljala da ga ostavi.

Nastavili su zajednički život, a Elvis je retko izlazio iz kuće. Stalno je jeo, a obroke su mu donosili u krevet. Stalno je bio u pidžami. Nije mogao da zaspi bez tableta koje mu je davala medicinska sestra.

Ona je bila svedok Elvisovog poslednjeg testamenta, ali se ona u njemu ne pominje.

Džindžer je takođe bila ta koja je 16. avgusta 1977. godine u ranim jutarnjim satima zatekla Elvisa mrtvog u kupatilu.

"Idem u kupatilo da čitam", rekao joj je nekoliko sati ranije i ovo su bile poslednje reči kralja rokenrola.

Džindžer je ostala u krevetu i uskoro zaspala. Kada se, dva sata kasnije probudila, videla je da svetlo u kupatilu i dalje gori. Upravo je ona bila ta koja je u kupatilu pronašla Elvisa mrtvog nakon srčanog udara i konzumiranja prevelike količine tableta.

Komentari (0)
Loading