Sećate se doktora Popca iz "Srećnih ljudi": Pre 20 godina je bio SAN svake žene, ovako popularni glumac danas IZGLEDA, a da li biste ga prepoznali?

K.Ć Vesti 01.02.2022 08:46 2

Glumac Aleksandar Dunić danas puni 55 godina

Sećate se doktora Popca iz "Srećnih ljudi": Pre 20 godina je bio SAN svake žene, ovako popularni glumac danas IZGLEDA, a da li biste ga prepoznali?

Printscreen/Youtube

Glumačku akademiju završio je u Novom Sadu, a prvu ulogu na televiziji ostvario je 1987. godine u dečjoj tv seriji "Sazvežđe belog duda".

Veliku popularnost stekao je 1993. godine, kada se sa ulogom dr Gorana Popca pojavio u kultnoj tv seriji Siniše Pavića "Srećni ljudi".

U Jednom intervjuu za Mondo TV Aleksandar je izjavio da su ga čak i na pijaci prozvali dr Popac. U mladosti je želeo da se bavi novinarstvom, ali se u zadnjem trenutku predomislio i upisao fakultet Dramskih umetnosti u Beogradu, ali nije prošao ispit te je onda otišao put Novog Sada na Glumačku akademiju.

 

 

Šira publika Dunića pamti po ulogama u tv serijama Siniše Pavića: "Porodično blago", "Stižu dolari", "Bela lađa" i "Junaci našeg doba".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minut Media (@minut_media)

 

Komentari (2)
Loading
Milos
01.02.2022 11:40

Covek igra u svakoj domacoj pavicevskoj seriji, na repriznoj televiziji Srbije - kako ga se ne bi secali pobogu...pa gledamo ga svako vece...

Dragana N
11.02.2022 14:21

On i Milica Milsa slicno sada izgledaju. Ona je bila prelepa i prezgodna, a sada je samo prelepa, za svoje godine naravno, ali mnogo se brate raskrupnjala, kao i dr Popac🙂