Monika Beluči slavi 60. rođendan: Zbog ovog jelovnika, najlepša žena na svetu izgleda savršeno

Vesti 30.09.2024 15:29 0

Poznata italijanska glumica Monika Beluči danas puni 60 godina, a jednom prilikom je otkrila kako izgleda njen jelovnik.

monika beluči

Profimedia

Monika Beluči se smatra jednom od najlepših žena na planeti. Ostvarila je zavidnu filmsku karijeru. Monika Beluči u 60. godini ima savršenu liniju, a jednom prilikom otkrila je i tajnu svog besprekornog izgleda.

Voli da pliva i radi jogu

Istakla je da ne vežba i da se treninzi ne uklapaju u njenu užurbanu svakodnevicu. Međutim, tajna Monike Beluči je u plivanju i jogi. Monika je otkrila kako pliva četiri puta nedeljno po 45 minuta i da je uverena da je to najbolji način da ostane u formi. Slavna glumica se ne opterećuje svojim izgledom te smatra da mršavost nije nužna kada je lepota u pitanju.

"Ne mislim da je mršavost isto što i lepota. Ja sam žena i imam obline. Lenja sam, nikad ne idem u teretanu. Volim čokoladu i testeninu i često idem s prijateljima u restorane. Nisam opsednuta mršavošću. Seksepil nije uvek u mladosti i zategnutom telu", navela je.

Monika Beluči

Shutterstock

 

Sve jede, ali u malim porcijama

Monika Beluči sebi ne uskraćuje ​​vrste hrane, ali ograničava porcije. Zahvaljujući tome, jede šta god poželi, sve dok kontroliše količinu.

Primer njenog jelovnika

Doručak: 150 ml jogurta s komadićima jabuke

Ručak: 200 g kuvane junetine, 200 g zelene salate s jednom kašičicom maslinovog ulja, jednom kriškom kukuruznog hleba

Večera: jedna šoljica bobičastog voća, 150 g kuvanog pirinča sa jednom kašikom maslinovog ulja i 50 g topljenog sira, 150 g salate od povrća i bilo koje voće.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading