Ćerka ga javno raskrinkala: Monstrumu koje je uživalo da gleda kako mu 72 muškarca siluju ženu iznenada pozlilo

Slobodanka Ćorić Vesti 10.09.2024 15:25 0

Organizovao je silovanja koristeći onlajn ćaskanje pod nazivom "Bez njenog znanja", gde je pozivao druge muškarce koji su bili voljni da učestvuju u njegovim uvrnutim fantazijama

Gisele Pelicot

Profimedia

Dominik Peliko (71), koji je na internetu pronašao 72 muškarca koji su silovali njegovu suprugu Žizel između 2011. i 2020. godine, trebalo je da se pojavi pred sudom u utorak popodne na saslušanju. Sudija Rodžer Arata saopštio je da Peliko pati od jakih bolova u stomaku, zbog čega je suđenje odloženo, prenosi The Sun. On je u ponedeljak prvi put prijavio bolove u crevima i hitno je prevezen u bolnicu gde mu je ukazana lekarska pomoć. Uzeli su uzorke na analizu, ali medicinsko osoblje još nema rezultata, a optuženi je i dalje bolestan, rekao je sudija. On je dodao da razmišlja o prekidu suđenja na nekoliko dana, iako advokati okrivljenog insistiraju da on „želi da bude na sudu”.

- Uveravao me je da želi da bude ovde i da nema nameru da beži. Od početka mi je rekao da čeka ovo suđenje i da će sve objasniti - rekla je njegova advokatica Beatris Zavaro. Njegova dva sina, David i Florijan, navodno su svedočila u ponedeljak. Njegova ćerka Caroline Darian opisala ga je kao jednog od najvećih seksualnih predatora. Pelikotu i još 51 muškarca preti kazna do 20 godina zatvora ako budu osuđeni. Podsetimo se, kako smo ranije izveštavali, Peliko je devet godina dokumentovao svoje zločine.

Organizovao je silovanja koristeći onlajn ćaskanje pod nazivom "Bez njenog znanja", gde je pozivao druge muškarce koji su bili voljni da učestvuju u njegovim uvrnutim fantazijama. Policija je pronašla više od 20 hiljada fotografija Dominikove supruge Žizele, koju su od 2011. godine napastovala 72 stranca dok je bila u nesvesti jer ju je muž drogirao. Oko 50 njih je identifikovano i takođe im se sudi. Žizel je saznala istinu od policije.

Godinama je imala neobjašnjive ginekološke probleme i gubitke pamćenja zbog kojih je verovala da boluje od Alzheimerove bolesti. Odrekla se prava na anonimnost, zahtevajući javno suđenje do samog kraja.

Peliko je već priznao mnoge zločine. U prethodnim saslušanjima rekao je da je supruzi u večernje obroke davao jake tablete za smirenje kako bi bio siguran da će biti bez svesti. Nametnuo je stroga pravila svakom od muškaraca koje je pozvao da je siluju – morali su parkirati automobile što dalje od kuće i pešačiti ostatak puta, nisu smeli da nose parfeme, puše ili piju, nokti su im morali biti podrezani i čisti, a ruke temeljno oprane toplom vodom.

Muškarci koje je regrutovao bili su u dobi između 26 i 72 godine. Samo tri "regruta", tvrdi Peliko, napustila su njihovu kuću nedugo nakon što su stigli, dok su ostali nastavili sa zlostavljanjem. Neki su se navodno vraćali čak šest puta kako bi iznova silovali Žizel.

 

 

@alo_portal Da li biste podigli kredit samo da vas našminka Stefan Subotić? #alo #alodnevnenovine #alonovine #foryou #fypシ #viraltiktok #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

Komentari (0)
Loading