Za 30 sekundi ogulila je celu glavicu belog luka: Treba vam samo jedna spravica i gotovi ste za tili čas

Nedeljko Tišanović Vesti 09.09.2024 18:40 0

Ovo je otkriće...

beli luk

Shutterstock

Svako ko je ikada kuvao ili pokušao da kuva, sigurno je imao problema s guljenjem belog luka. Iako je beli luk ključni sastojak u mnogim jelima, može biti prilično tvrdoglav kada treba da se skine iz ljuske.

Srećom, jedna žena je otkrila jednostavan trik koristeći prilično jednostavan alat, a njena metoda je oduševila mnoge ljude. Video sa ovim trikom postao je viralan, prikupivši milione lajkova i pregleda. Sa 87 miliona pregleda, video je postao pravi hit, ali se uverite sami kako to funkcioniše.

Kendall Sherelle Murray je objavila ovaj video na Instagramu, i njen trik je brzo stekao svetsku popularnost. U videu se može videti kako je za guljenje jednog češnja belog luka trebalo svega nekoliko sekundi, a njena metoda je očigledno pružila veliko zadovoljstvo gledanju.

Trikovi i saveti za kuvanje često postaju popularni na mrežama, a kuvarski trikovi su među onima koji su univerzalno korisni, bez obzira na kulturne, verske ili geografske razlike.

Kada sledeći put budete morali da gulite beli luk, setite se ove metode, bićete brži i možda čak impresionirati sve oko sebe.

 

Bonus video:

@najzena.rs Svakog dana doručkovala je 3 jaja Ovo su rezultati 🍳 #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading