Mala zvezda interneta: Roditelji su ispred bebe stavili rođendansku tortu, zbog njene reakcije ljudi plaču od smeha!

Vesti 08.09.2024 15:22 0

Ispred devojčice koja ima oko godinu dana, roditelji su stavili tortu da je slikaju, ali nisu očekivali ono što je usledilo.

beba

Printscreen/TikTok

Roditelji žele da imaju lepe fotografije sa rođendana svoje dece, pa su i ovi odlučili da njihovu devojčicu fotogrtafiše profesionalac. Ali nije sve išlo po planu. Porodično fotografisanje su obeležili neki neočekivani trenuci.

Bebi se torta mnogo dopala

Nekada ne može sve da bude onako kako su roditelji zamislili. Ovog puta, to nije dozvolila beba. Mala slavljenica je jednostavno odlučila da radi ono što joj se radi, a ne ono što žele roditelji i fotograf. Kad su na detaljno osmišljenom slikanju ispred nje postavili tortu, devojčica je napravila ono što bi gotovo svako dete u njenim godinama uradilo. Bez razmišljanja je zaronila u ukusan kolač, ne obazirući se na prisutne i njihove povike.

 

@haleynicoleamos well… charlotte killed her 1/2 cake smash… shocker.. 🎂🍰🧁 #halfbirthday #birthday #birthdaygirl #daughter #cake #cakesmash ♬ original sound - haley amos

 

Postala zvezda preko noći

Mala slavljenica je bila obučena kao princeza u roze haljinici, a i torta se uklapala svojim dizajnom uz njenu odeću. Ali džabe sve, kada je slavljenica toliko brzo zagnjurila u tu prelepu tortu da roditelji nisu uspeli ni da je fotografišu. Ipak, za uspomenu imaju snimak koji je skupio više od 47 miliona pregleda, a mala Šarlot je postala prava zvezda.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading