Ben Aflek će iskipeti od ljubomore: Kadrovi Džej Lo i njegovog najboljeg prijatelja izazvale buru u javnosti

Tatjana Badarević Vesti 10.09.2024 17:27 0

Fotografi su ih "ulovili" dok je Lopez glumcu nešto objašnjavala, a on je sagnute glave slušao šta mu govori.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

Proteklog vikenda održana je premijera filma "Unstoppable" u Torontu, a na tom projektu zajedno su radili bivši supružnici Ben Aflek i Dženifer Lopez, kako piše Daily Mail.

No, na premijeri je pažnju privukao trenutak u kojem Dženifer i glumac Met Dejmon, Benov bliski prijatelj, sede i drže se za ruke dok razgovaraju.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

Fotografi su ih "ulovili" dok je Lopez glumcu nešto objašnjavala, a on je sagnute glave slušao šta mu govori. Zanimljiva činjenica je i da je Ben odlučio da preskoči premijeru pa je vreme proveo s decom.

Aflek je producent filma koji prati priču o Antoniju Roblesu, koji je rođen bez jedne noge te koji je postao prvak u rvanju na koledžu, takmičući se protiv škole koja ga je prethodno odbila. Dženifer u filmu igra sporednu ulogu.

Met je inače Benov blizak prijatelj i znao je da mu deli savete u vezi braka s pevačicom i glumicom. Prijateljstvo im je dugo više od 40 godina, a 1997. su postigli veliki uspeh u filmskom svetu kada su osvojili Oskara za najbolji scenario za film "Dobri Vil Hanting".

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

- Pre 25 godina kultura tračerskih časopisa bila je ogromna, ali mene su ignorisali. Nisam bio zanimljiva priča, oženjen momak je dosadan. Skandali i intimni odnosi su ono što privlači pažnju. Imao sam sreće - uporedio je Dejmon nedavno svoju situaciju s Aflekovom za Radio Time Podcast.

- Pogledam Bena i ne mogu da zamislim da živim pod tolikim pritiskom 25 godina - rekao je. 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading