Za žene koje ne vole haljine, tu je kombinezon: Keli Klarkson dokazala da je ovo idealan model za prelaznu sezonu, stoji kao saliven!

Vesti 10.09.2024 15:43 0

Amal Kluni, Kejti Holms, Dženifer Garner i druge zvezde su takođe nedavno prošetale u kombinezonima...

Keli

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Keli Klarkson nas je upravo podsetila na jednostavan autfit koji je idealna kombinacija udobnog i elegantnog — plus, super je praktičan za jesen.

Dok je bila u restoranu ,,Tom" u Njujorku, voditeljka emisije Keli Klarkson je bila primećena kako nosi kombinezon od teksasa.

Kombinezon je imao kratke rukave i lagani široki porub. Autfit je spojila sa belim patikama, prenosi People.

Amal Kluni, Kejti Holms, Dženifer Garner i druge zvezde su takođe nedavno prošetale u kombinezonima. Kombinezoni su udobne zamene za haljine - a model od teksasa je solidna opcija za nošenje kada je hladnije. Osim toga, lako se kombinuju uz vaš omiljeni kardigan.

Ukoliko tražite savršen kardigan, inspiraciju možete pronaći kod Riz Viterspun.

Glumica se odlučila za veliki braon kardigan, koji je stilizovala sa torbom koja je trenutno omiljena u Holivudu, farmerkama ravnih nogavica i sandalama sa kockastom petom i otvorenim prstima.

Riz

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Kardigan je pametno nositi na jesen jer nikad ne znate kada će vam biti hladno.

Osim toga, lako ih je obući preko tanjih majica, bilo da ih nosite sa helankama ili farmerkama. Tejlor Svift, Dženifer Garner i Nikol Kidman su takođe nosile ovaj modni komad. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading