Tajna formula više nije tako tajna: Za viralnu ,,glass skin" šminku sada postoji i tutorijal, profi šminkerka konačno razotkrila svoj proces!

Vesti 03.02.2024 17:05 0

„Profesorka Pat“ i njen tim su ubrzo započeli majstorski kurs, i dali gledaocima uvid u njenu briljantnost...

šminka

Printscreen/Instagram/patmcgrathreal

Prošlo je samo 25 dana 2024. godine, a šminkerka Pet Mekgrat je već zaludela internet.

Bjuti guru, koji je decenijama proveo stvarajući neke od najzanimljivijih izgleda ikada viđenih i oblikujući trendove šminke jednu sezonu za drugom, imao je zadatak da osmisli pravac lepote za kolekciju Maisona Mardžele kreativnog direktora Džona Galijana tokom Nedelje visoke mode u Parizu.

Naravno, Mekgrat je nadmašila očekivanja, sa izgledom šminke koja je izgledala kao porcelanska. U stvari, bio je toliko moderan da je internet u narednim satima doveo do potpunog ludila.

Dan kasnije, u saopštenju Mekgratinog brenda šminke ,,Pat McGrath Labs" objašnjeno je da su obrve bile skrivene, „zamenjene tankim lukovima iscrtanim senkama neutralnih tonova“, dok je kremasto rumenilo naneseno na centar obraza „za izgled lutke“, a na usnama „subverzivne nijanse krvave crvene i crne prelivene su prozirnim sjajem“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @patmcgrathreal

 

Što se tiče kože, o kojoj su svi pričali, u izdanju se navodi da je „premazana ultra sjajnom glazurom, koja oponaša glatki, reflektujući kvalitet stakla“.

Prvog februara, dok je  svet još uvek tražio da sazna šta je koristila i objavljivao sopstvene teorije zavere o tome kako je ,,majka" (kako od milošte zovu šminkerku) kreirala izgled, Mekgrat je najavila da će 2. februara biti uživo na društvenim mrežama kako bi otkrila svoje tajne.

 

 

„Nikada nisam videla da je šminka postala tako viralna“, rekla je MekGrat tokom demonstracije uživo dok su Kristi, kao i bezbroj brendova (od ,,Fenti Beauty-a" do ,,Anastasia Beverli Hills-a"), slavni šminkeri i obožavaoci širom sveta gledali sa strahopoštovanjem .

„Profesorka Pat“ i njen tim su ubrzo započeli majstorski kurs, i dali gledaocima uvid u njenu briljantnost.

„Stvar u radu u bekstejdžu na revijama je savršena preciznost“, rekla je ona o procesu.

Tokom tutorijala, Mekgrat je otkrila da su u bekstejdžu imali oko 30 šminkera i 15 ,,airbrush" mašina koji su na lica modela nanosili „masku“ koju su ona i njen tim napravili koristeći formule koje su već na tržištu, prenosi People

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading