Jesen će biti u njihovom znaku: Ovaj model čizmica suvereno vlada modnom scenom, a proslavile ih sestre Hadid

Olja Jelić Vesti 18.10.2023 18:12 0

Čuvene Ugg čizme su ove jeseni popularnije nego ikada, a posebno se izdavaja model Ugg papuča

Moda

Shutterstock

Uggsicce su popularne čizmice koje su dominirale ulicama 2000-ih i nema ko ih nije nosio - od običnih smrtnika do slavnih. Onda su ih s vremenom zamenili neki drugi modeli, ali su polako počele da se vraćaju u modu prošle jeseni, a sada su se vratile jače nego ikada i, po svemu sudeći, čini se da ćemo ih ove jeseni viđati svuda. 

Ovo ponovno otkrivanje Uggsica ne vrti se toliko oko mode ili nostalgije za njima, već oko udobnosti. Tri modela Uggsica dominiraju - ultra mini modeli čizmica te papuče Tasman i Tazz.

 

 

Popularne su i među slavnim osobama

Ako vas zanima kako ih uklopiti u modnu kombinaciju, evo nekoliko videa za inspiraciju. Naime, TikTok je preplavljen videima u kojima kreatori dele savete kako kombinovati ove modele za svaki dan. No iskaču nam i videi onih koji su napokon ugrabili svoj model.

 

 

Uggsice mimo udobnosti vratile su svoju popularnost delimično zahvaljujući sestrama Hadid. Điđi Hadid viđena je kako nosi model Ugg Tazz, a Bela kako nosi ultra mini model. Nije dugo trebalo da ih i svi drugi požele imati na svojim nogama, posebno jer one izgledaju prilično šik u njima. No i drugi poznati ponovno su zavoleli Uggs trend.

Model Taz ili Tasman papuča je nešto teže naći i kupiti, dok su mini Uggsice lakše za pronaći. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading