Srpska manekenka "ulovila" britanskog milijardera: Prva mu je prišla i pitala ga za dejt, a sad uživa u luksuzu

Slobodanka Ćorić Vesti 25.07.2023 14:41 0

Mariji se Alister odmah svideo. Njih dvoje danas ne bi bili zajedno da ona nije načinila prvi korak. Upoznala ga je preko drugarice, takođe manekenke

marija žeželj

Printscreen/Instagram

Srpska manekenka Marija Žeželj (23), navodno je u vezi sa sinom britanskog milijardera ser Dejvida Barklija, Alisterom Barkijem.

Naime, manekenka, koja je jedna od najtraženijih u svetu mode, navodno je u vezi sa Alisterom već više od godinu dana, a par se upoznao u Njujorku, piše Informer.

Kako dalje navodi pomenuti portal, Marija je sina medijskog mogula upoznala preko zajedničke drugarice.

- Mariji se Alister odmah svideo. Njih dvoje danas ne bi bili zajedno da ona nije načinila prvi korak. Upoznala ga je preko drugarice, takođe manekenke. Prva mu je prišla i pitala ga da odu na dejt. Šta više, pitala ga je dva puta. Prvo je odbio, što je ona razumela, da bi sledeći put bila direktnija. Rekla mu je: "Očigledno je da se sviđamo jedno drugom, zašto gubiti vreme? Stvarno mi se sviđaš" - priča izvor za pomenuti portal.

Luksuzne destinacije, skupa odeća, jahte, putovanja i automobili, govore o tome koliko mlada Marija živi na visokoj nozi, ali nije poznato odakle joj sve to.

 

 

Podsetimo, Marija je pažnju svetske javnosti privukla je kada je postala zaštitno lice brenda šminke pevačice Rijane. Uspešna je i kao jutjuberka, ima preko 400.000 sledbenika na ovoj platfotmi, a 2017. godine snimila je i prvu pesmu na engleskom jeziku koja broji više od 20 miliona pregleda.

Porodicu Barkli proslavila su braća blizanci ser Dejvid i ser Fredrik Barkli. "The Sunday Times", 2020. godine, procenio je njihovo bogatstvo na sedam milijardi funti. Prema pisanjima medija, njihova kompanija Pres Holdings poseduje časopise "Apolo" i "The Spectator", a poseduju i Telegraph Group Limited, matičnu kompaniju listova "The Daily Telegraph" i "The Sunday Telegraph".

Komentari (0)
Loading