OD FATALNE CRNKE DO ZANOSNE PLAVUŠE One su dokaz da lepoticama ne stoji svaka boja kose

Slobodanka Ćorić Vesti 01.06.2023 17:31 0

Većinom su promene boje kose i frizura poznatih uzbudljive i neočekivano prelepe, a nekad ih samo možemo okarakterisati kao "propao stilski eksperiment"

OD FATALNE CRNKE DO ZANOSNE PLAVUŠE One su dokaz da lepoticama ne stoji svaka boja kose

Alo

U životu skoro svake žene dođe trenutak kada "mora pod hitno" da promeni boju kose. I to ne samo da je promeni, već da je promeni drastično. Međutim, eskperimentisanje sa bojom kose koje se često završava velikim brojem neuspeha dok ne potrevimo nijansu koja nam zaista dobro stoji. Ono što je zanimljivo jeste da se dešava da se žene uglavnom naglo odlučujuju na promene boje kose zbog slomljenog srca, bar tako tvrde frizeri, koji su naša prva pomoć u terapiji.

Svedoci smo da su žene sa javne scene nisu imune na eksperimentisanje sa bojom kose, pa nekad to naiđe na negodovanje njihovih fanova.

Pevačica Milica Pavlović već neko vreme je plavuša, a mnogi su se pitali koji je razlog ove drastične promene.

Naime, Milica je rekla je „zbogom“ prepoznatljivoj crnoj i ofarbala se u plavo. Iako je mnogima bila lepša sa tamnom bojom kose, pevačica ne žali zbog promene, naprotiv: "Od početka karijere sam brineta, nikada nisam bila neko ko se stalno transformiše, a ovo je ipak bila drastična promena. I moram da priznam da sam bila veoma zadovoljna kad sam sebe po prvi put ugledala kao plavušu. Znala sam da je to bilo ono što mi je potrebno".

Još jedna pevačica narodne muzike u karijeri nije odstupala od svog prepoznatljivog izgleda, ali u jednom momentu njen fizički izgled pretrpeo je drastičnu promenu, koja je bila kratkog daha.

Naime, Dragana Mirković je iz prepoznatljive crne boje prešla u vatreno crvenu boju kose, a sve to za portrebe albuma "Trag u vremenu" 2004. godine. Ipak, posle promocije albuma i kratkog vremenskog perioda Dragana se vratila boji po kojoj je prepoznatljiva. Malo kome se dopala "crvenokosa Dragana"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Popularna mlada pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica se pohvalila pratiocima na istagramu novom bojom kose koja gori. Doslovno. Njeni pratioci se pitaju: Odakle ta nagla promena boje kose i da li je ovo neka poruka da je prebolela raskid, jer kako kažu "Kad žena promeni frizuru znači da te je prebolela." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Ceca je, inače, poznata kao crnka tokom cele svoje karijere, ali je umela i da eksperimentiše sa bojom i dužinom kose. Tako je bila i potpuno plava kada je 2006. godine održala koncert na Ušću. Međutim, nedugo potom se vratila tamnijim nijansama, te priznala da više voli kada joj je kosa takva.

Tagovi: #boja kose
Komentari (0)
Loading