Ima 33 godina i još uvek je nevina: „Volim svoju slobodu, a ovo je razlog što nemam odnose“

Vesti 02.09.2024 16:10 0

Nikada nije bila na ljubavnom sastanku niti je imala intimne odnose.

loren

Printscreen/Instagram

Loren Harkins iz Portlanda ima 33 godine i nikada nije bila na ljubavnom sastanku niti je imala intimne odnose. Kaže da je zadovoljna svojim životom i insistira da nema ničeg lošeg u toj njenoj odluci.

Još u srednjoj školi je to odlučila

Devojka je izjavila da joj partner nije potreban kako bi imala ispunjen život. Navela je da je tokom srednje škole shvatila da su veze komplikovane i fokusirala se na druge stvari. Međutim, priznala je da je sada otvorena za vezu, ali samo ako upozna pravu osobu.

žena

Printscreen/Instagram

 

"Moja situacija je jedinstvena. Devica sam, ali nisam posvećena tradiciji. Zadovoljna sam sobom. Dvadesete su tako zbunjujuće - svi smišljaju karijere i bave se raznim stvarima. Gledajući svoje prijatelje koji su bili u vezama šta sve proživljavaju, nikada nisam poželela da budem i ja u toj situaciji. Bila sam srećna", rekla je.

 

 

Emotivno sam nezavisna

Ukoliko ne upozna svoju srodnu dušu, Loren kaže da će opet biti zadovoljna i srećna kao i do sada. „Ne želim da živim tradicionalnim načinom života. Veoma sam orijentisana na svoje ciljeve i emotivno nezavisna. Volim svoju slobodu i želim da živim punim plućima", kaže Loren koja sada putuje po svetu, a radila je dve godine u zatvorskoj policiji.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading