17:02 Ispovesti Dečak osvojio srca 4,5 miliona ljudi: Svima je presladak, a majka ne zna da li da se smeje ili da plače
12:54 Ispovesti Osvojio srca 25 miliona ljudi! Momak se žalio kakve probleme ima zato što je ružan i desilo se čudo, život mu se pretvorio u bajku!
16:54 Dom i saveti Aluminijumska folija se stalno cepa? Natalija je pokazala trik koji spašava celu rolnu, a i vaše živce!
15:24 Porodica Mama (50) i ćerka (23) postale hit na internetu: Svi misle da su sestre, ne mogu da se načude koliko liče!
16:39 Ispovesti "Zato ne želim da se odselim“: Devojka je pokazala šta se nalazi u podrumu njene zgrade i oduševila 4,5 miliona ljudi!
21:05 Ispovesti U neverici 12 miliona ljudi! Dok je devojka sedela na aerodromu, pilot joj je doturio misterioznu poruku, evo šta je pisalo
17:05 Porodica Dečak oduševio 20 miliona ljudi: Ima samo 1,5 godinu, a neverovatnom brzinom slaže čašice po veličini!
17:00 Porodica Sigurno će vam ulepšati dan: Prijateljstvo između psa i telenceta raznežilo srca skoro 9 miliona ljudi!
16:30 Porodica Majka i ćerka trudne sa istim muškarcem! Ljudi su zgroženi, a njih troje kažu da nikada nisu bili srećniji!
16:31 Porodica „Tvoj mali Pikaso je presladak“: Dečak (2) priredio iznenađenje mami i nasmejao 30 miliona ljudi
22:05 Ispovesti „Ne volim fudbal“: Holanđanin posetio Balkan i Beograd, a kad je nabrojao koje rečenice ne treba ovde nikako izgovarati, ljudi popadali od smeha!
18:15 Porodica Pas je preko noći postao popularan: Nije dao dečaku da ode u školu, a razlog je raznežio 5 miliona ljudi!
10:36 Zdravlje Da li je za srce zdravije brzo ili sporo hodanje? Jedna od ovih aktivnosti značajno smanjuje rizik od aritmije
10:05 Horoskop Čeka ih 9 godina sreće i blagostanja: Ova 3 horoskopska znaka živeće kao u bajci, njihovo zlatno vreme dolazi!
09:02 Horoskop Zaslužili ste nagrade: Subota, 19. april je dan kada će 4 horoskopska znaka dobiti ono što dugo očekuju, miljenici su univerzuma
08:32 Ispovesti Zatekla sam muža sa prijateljicom: Smislila sam opasan plan kako da im se osvetim, ispalo je bolje nego što sam očekivala
22:05 Horoskop Za njih su godine samo broj, sve dok ima hemije: Četiri astro znaka koji važe za najveće zavodnike