Nije ni pomišljala da će je to snaći: „Moja sestra i bivši muž su počeli da žive zajedno čim smo se razveli“

Vesti 01.09.2024 15:36 0

Porodični odnosi često su složeni, a kad se dogodi izdaja, posledice mogu trajati godinama.

žena

Shutterstock

Ponekad život suoči ljude s bolnim situacijama koje su gledali samo u filmovima, a posebno su teški razdori među najbližima. To se dogodilo i ženi koja je najveću izdaju doživela od rođene sestre.

Uselila se odmah posle našeg razvoda

„Moja sestra i ja nismo u kontaktu već osam godina. Razlog za naš prekid odnosa je njen ‘poseban’ odnos s mojim bivšim mužem, koji se dogodio odmah nakon što smo se nas dvoje rastali. Naime, oni su počeli da žive zajedno tri dana nakon mog odlaska iz stana“, započela je svoju ispovest žena. Ona je zatražila savet od stručnjaka za partnerske odnose magazina „Njujork Post“. 

„Cela porodica tvrdi da među njima nema ničega neprimerenog, ali ona mene krivi za celu situaciju. Pokušala sam da se ponovno povežem s njom, ali ona nikada nije odgovorila na moj trud. Govori ružne stvari o meni i okrivljuje me što ne poznajem njene ćerke“, kaže očajna žena. „Kako mogu da upoznam njenu decu ako nemam priliku da ih vidim? Iako im šaljem poklone, čini se da sam i dalje za nju ‘čudovište’. Molim za savet“, napisala je.

Posvetite se svojoj sreći

Stručnjak za partnerske odnose joj je odgovario: „Da je vaš brak bio dobar, ne biste se razveli. Vrlo je sumnjivo da vaša sestra živi s vašim bivšim mužem bez ikakvih romantičnih osećanja. Da li vaša porodca još uvek veruje u bajke? Jasno je da su vaš bivši muž i sestra tražili ljubav i našli je jedno u drugome. Ali, važno je zapamtiti da ne možete kontrolisati ono što drugi govore o vama, ali možete odlučiti kako ćete reagovati na to. Ignorišite tračeve koje vaša sestra širi i budite oprezni s ljudima koji  ih vama prenose. Nažalost, nemojte očekivati da ćete imati odnos s njom ili njenim ćerkama, jer je mala verovatnoća da će se to promeniti. Nastavire da živite svoj život, fokusirajte se na svoju sreću, i ne dopustite prošlosti da vas vuče unazad.“

Bonus video:

Komentari (0)
Loading