Oboje su me izdali: „Moj tata je u vezi s mojom drugaricom i čekaju bebu, sve su radili iza mojih leđa“

Vesti 01.09.2024 12:17 0

Devojka je otkrila kako se oseća zbog prijateljice koja je preko nje došla do njenog oca i sa njim započela vezu.

devojka

Printscreen/Youtube

Do tada su bile nerazdvojne drugarice, izlazile su zajedno, putovale, razmenjivale doživljaje sa simpatijama i momcima. Amerikanka Džoni upoznala je prijateljicu Đinu (22) sa svojim 55-ogodišnjim tatom Dejvidom na novogodišnjoj zabavi. I tako je sve počelo.

Bile smo nerazdvojne

Džoni nije ni sumnjala šta njen otac i njena drugarica rade krišom od nje. Nakon nekog vremena, saznala je da su njih dvoje u vezi i da čak očekuju bebu! Naravno, o svemu tome što se dešavalo iza njenih leđe, nije imala pojma. Džoni kaže da joj je Đina bila jedna od najboljih prijateljica i da su bile nerazdvojne, zajedno su provodile rođendane, išle na putovanja i večere. Tako je Đina često provodila vreme kod nje u kući.

devojka

Printscreen/Youtube

 

„Pre nego što je Đina počela da izlazi s mojim tatom, bile smo najbolje prijateljice, doslovno smo sve radile zajedno“, ispričala je ona u emisiji „Dr Phil“. „Išle smo u barove, ona je dolazila kod mene, ja bih išla kod nje, zajedno smo išle na porodične proslave i putovanja.“

Sve su radili iza njenih leđa

Međutim, Džoni kaže da se sve promenilo kada je Đina iza njenih leđa počela da izlazi s njenim ocem, Dejvidom. Uskoro je i zatrudnela i sada će njen tata i njena drugarica dobiti bebu. „Čim je došla kod mene, videla je da imamo dosta novca“, tvrdi Džoni, prisećajući se ključnog trenutka. „Htela je da obiđe celu kuću, davala komplimente govoreći kako je sve lepo“, priseća se.

 

 

Pet meseci kasnije, Džoni je saznala da su u vezi njen otac i drugarica, ali od treće osobe. „Okrenuo mi se želudac. Pomislila sam, šališ li se? Đina je lenja osoba i gladna je novca. Ušla je u vezu s mojim ocem samo da bi se obezbedila, ubeđena sam da želi samo da ga iskoristi. Ali mom tati to ne mogu da dokažem,“ kaže razočarana ćerka.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading