„Moji roditelji su mislili da sam poludela“: Amerikanka se zaljubila u Bosanca na moru i preselila kod njega

Vesti 15.08.2024 08:30 0

Upoznali su se na Braču i proveli zajedno nedelju dana na moru. Odmah je znala da je on njena srodna duša.

amerikanka

Printscreen/Instagram

Jedna Amerikanka i jedan Bosanac su se prvi put sreli na Braču i proveli zajedno nedelju dana. Odmah je znala da je on njena srodna duša.

Osetili smo da je to nešto posebno

Eli i Senad shvatili su da su stvoreni jedno za drugo posle provedenih pet dana zajedno. Sada putuju svetom i sve svoje avanture objavljuju na društvenim mrežama. “Snimili smo prvu fotografiju onog dana kad sam ja otišla da nastavim svoje solo putovanje… nismo znali hoćemo li se ikada više videti, ali isto tako smo znali da moramo pokušati, jer smo osećali da postoji nešto posebno, jedinstvena veza koja se događa jednom u životu“, napisali su ispod jedne fotografije na Instagramu.

 

 

Roditelji mislili da sam poludela

Eli je, kako otkriva na Instagramu, putovala sama po Evropi i upoznala tako Senćija. “On je bio iz Bosne, mesta s kojim nisam bila uopšte upoznata (i iskreno, verovatno ne bih mogla ni da ga pronađem na karti!). Ipak, odmah smo se povezali, kao dve srodne duše. Proveli smo nedelju dana upoznavajući se na ostrvu Brač, sve dok nisam morala da nastaviti svoje putovanje. 

Ali mislim da smo oboje znali da ovde postoji nešto posebno i nedovršeno, pa smo ostali u kontaktu sledećih nekoliko meseci... Moji prijatelji i porodica verovatno su mislili da sam luda kad sam im rekla da se neću vratiti kući - i da ću umesto toga nastaviti da putujem s Bosancem kojeg sam upoznala“, kaže Eli.

Bonus video:

 

@najzena.rs Na 10. rođendan moje ćerke niko nije došao zbog pozivnice koju sam napisala! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #rođendan #pozivnica ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading