Slaviša ima 60 godina i duplo mađu ženu: Dao je savet vršnjacima kako da imaju uzbudljiv ljubavni život

Vesti 14.07.2024 16:54 0

Bio je oženjen, razveo se, a sada je u drugom braku sa devojkom koja ima 30 godina.

dvoje

Shutterstock

Slaviša je dobrodržeći muškarac od 60 godina, koji je posle dugog braka i razvoda, odlučio da uživa u životu. On je ceo život radio od jutra do mraka, jer je imao svoju firmu. Po ceo dan nije bio kod kuće, zapostavljao je porodicu na uštrb posla i to je dovelo do razvoda.

Odlučio je da uživa u životu

Na teži način, Slaviša je shvatio da vreme ne sme da uzima zdravo za gotovo. Život prolazi, uživao on u njemu ili ne. Zato je pre godinu dana doneo odluku da se više posveti sebi, da više odmara i uživa u životu, a da manje radi, jer još uvek nije u penziji. Pošto je firma koju drži porodična i u njoj rade i njegova deca, može da provodi manje vremena na poslu, jer će oni preuzeti njegove obaveze.

dvoje

Shutterstock

 

Ne bojte se ljubavi

Slaviša je 35 godina bio u braku sa ženom koja ima godina koliko i on. Sada je u vezi sa devojkom koja ima 30 godina i koja mu pomaže da promeni život nabolje. "Naša veza se zasniva na ljubavi i poštovanju. Ja nju ne finansiram, kako to mnogi misle. Ona je samostalna mlada žena, koja radi i ima pristojnu platu. Roditelji su joj kupili stan. Naša veza je puna razumevanja i podrške", kaže Slaviša.

On je poručio svojim vršnjacima da se ne boje ljubavi u zrelim godinama, već da se opuste i prepuste uživanju u životu koji je brzo prođe. "Iz iskustva znam da, ako pazite šta jedete, ne pijete i ne pušite, ako vodite računa o svom zdravlju i dovoljno spavate, a redovno i vežbate, vaš ljubavni život će biti odličan i u mojim godinama", ističe.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading