Šta muškarce najviše privlači kod žena: Fizički izgled im nije na prvom mestu

Vesti 05.08.2024 16:44 0

Muškarci veruju svom prvom utisku koji na njih ostavi žena, a verovali ili ne, to nema veze sa fizičkim izgledom.

žena

Shutterstock

Vlada mišljenje da je muškarcima najvažnije kako žena izgleda, bar na prvi pogled, ali ispostavilo se da za većinu to nije tačno. Postoje neke druge stvari koje muškarci prvo primete na ženi.

1. Šminka

Samo određena vrsta šminke privlači muškarce - prirodna i neutralna šminka. Žene koje nose jaku šminku i tamne boje manje su im privlačne.

2. Veličina bokova

Iako bokovi jesu deo fizičkog izgleda, nije reč o tome, već muškarce bokovi podsećaju podsvesno na zdravlje i plodnost. Smatra se da žene koje imaju veće bokove mogu lako da rađaju.

žena

Shutterstock

 

3. Crvena boja

Crvena je boja strasti, a zbog toga je i privlačna muškarcima. Žene koje nose crvenu boju deluju seksepilnije, a time i privlačnije. Jedno istraživanje pokazalo je da će muškarci pre prići ženi koja nosi crvenu odeću nego ostalima.

4. Brižnost

Muškarcima je važno kako se žena ponaša prema drugim ljudima. To im pokazuje da dobro odgovara na potrebe i želje drugih, a brižnost i pažnja su privlačne. Osim toga, dobro ponašanje pokazuje da žena ima kvalitete koje mogu da je čine i dobrom majkom.

5. Visok tonalitet glasa

Dok je ženama privlačnije kada muškarci imaju dubok glas, muškarci vole visok tonalitet glasa, jer im to govori da je žena ženstvena i u dobroj formi.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading