Prevešće vas žedne preko vode: Žene koje se bave ovim profesijama najviše varaju

Olja Jelić Vesti 30.04.2024 21:20 0

Istraživanje koje je sprovela stranica za upoznavanje Ešli Madison je utvrdila da žene u određenim profesijama više varaju svoje muževe

Prevara

Shutterstock

Istraživanje koje je sprovela stranica za upoznavanje Ešli Madison je utvrdila da žene u određenim profesijama više varaju svoje muževe.

Na prvom mestu su one koje se bave medicinom: 23 posto žena koje su prevarile muževe su bile doktorke ili medicinske sestre.

Prevara

Shutterstock

 

"Kombinacija velikog broja radnih sati i stresa pomešana sa prirodnom reakcijom na stres bi mogla biti razlog zašto žene u medicinskoj profesiji žele aferu", rekla je Isabela Mise, glasnogovornica spomenute kompanije.

Na drugom mestu su žene iz obrazovnog sektora - učiteljice, profesorke... Slede preduzetnice, žene iz finansijskog sektora, socijalne radnice, one koje rade u maloprodaji ili ugostiteljstvu, tehničarke informacijske tehnologije (IT sektor), žene koje se bave marketingom, one koje se bave zanatima (npr. građevinom i vodoinstalaterstvom), advokatice, umetnice i političarke.

Američka advokatica Kejt Simons je nedavno otkrila u kojim zanimanjima ima najviše muškaraca preljubnika. Reč je o vatrogascima, policajcima, konobarima, vojnicima i pilotima.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading