"Bože pomozi nam, ja veću glupost ne pročitah": Srbija se cepa od smeha zbog oglasa za posao na groblju u Gornjem Milanovcu

Vesti 27.06.2023 10:51 0

Oglas za posao ima svoju ozbiljnu svrhu, ali ovaj je tu tezu definitivno opovrgao

groblje

Printscreen/Facebook

 

Nedavno se jedan oglas za posao na srpskom groblju iz JKP "Gornji Milanovac" pretvorio u izvor smeha za celu Srbiju. Ova javna komunalna preduzeća raspisala je konkurs u potrazi za radnicima na iznošenju otpada i radnicima na groblju, ali način na koji su formulirali oglas nasmejao je mnoge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U objavi se navodi da JKP "Gornji Milanovac" traži komunikativne, odgovorne i zainteresovane osobe koje žele da rade na groblju u pozitivnom okruženju. Oglas je izazvao lavinu komentara i šala na društvenim mrežama, jer se ideja o radu na groblju i pozitivnom okruženju činila pomalo nespojivom.

- Da na groblju su bas veseli pozitivni nasmejani i pricljivi.Bože pomozi nam ja veću glupost ne pročitah u skorije vreme.

- "Strucni kadar" postavlja oglas koji kao da je za prijem u "Nasa"-u,a ne da budes fizikalac na groblju. I normalno, plata se ne pominje,kao da ce sad jedno 100-tinak njih da pohrle za ovaj posao iz snova....

- Ljudi umiru, sahrane i novi kolega koji baca spiku, fore, ajmo svi veselo idemoooo...
 - Bar da je neko pročitao oglas pre nego sto je objavljen... Joooj. 

Korisnici mreža su se našalili, komentarišući da je rad na groblju posao koji retko asocira na veselje, pozitivnost ili pričljivost. Iako su komentari bili šaljivi, nije se moglo osporiti da je oglas izazvao pažnju i nasmejao ljude.

 

Komentari (0)
Loading