Mladoženja izgovorio "DA", pa ponizio i mladu i goste: Od tog momenta je na meti kritika, ali opravdano

Vesti 25.06.2023 17:37 0

Mladoženja je od tog momenta na meti kritika i uopšte nije čudno

Mladoženja izgovorio "DA", pa ponizio i mladu i goste: Od tog momenta je na meti kritika, ali opravdano

Shutterstock

 

Zavisnost od mobilnih telefona kod mnogih ljudi je uzela maha, te verujemo da ste se i sami mnogo puta našli u društvu osobe koja je ignorisala vaše postojanje jer je sve na ekranu aparata bilo daleko interesantnije.

Da li te osobe razumeju koliko je to ružno, ne znamo, ali video koji je upravo počeo da kruži društvenim mrežama i zgorizo je milione ljudi.

 

@nairobian.hot.tea #duet with @cynthiaumunze WHEN YOU ARE MARRIED BUT SINGLE #NAIROBIAN_HOT_TEA #TIKTOK #FYP ♬ Perfect - Ed Sheeran

 

Snimak je postao viralan na TikToku, na kanalu izvesne Sintije Umunze, a svetu je prikazao mladoženju koji se dohvatio mobitela tek što je sišao s oltara.

Nije se taj uopšte obazirao na svečani trenutak, na svoju dragu ili zvanice, a u telefon je nastavio da bulji čak i neposredno nakon izlaska iz crkve.

Da li možda menjao status veze na Fejsbuku? Gledao u rezultate na kladionici? Proveravao ko ga je sve lajkovao na Tinderu? Možemo da nagađamo unedogled, ali opravdanje u svakom slučaju nećemo naći.

"Strahota. Srce mi tuguje zbog te devojke; Neverovatan prikaz nepoštovanja. Da sam bila na njenom mestu, lansirala bih mu taj mobilni u svemir", neki su od komentara koje se mogu pročitati ispod snimka.

Komentari (0)
Loading