Anja i Strahinja su se skućili u napuštenom autobusu: Prvo su sa blizancima živeli u kombiju, a sada je njihova "gajba na točkovima" pravo čudo

Vesti 25.06.2023 17:10 0

U priloženom video snimku možete videti ceo proces prepravke, ali ako vam je to previše dugotrajno, možete skočiti direktno na desetu minutu i pogledati pre i posle transformacije, kao i obići našu prelepu kuću na točkovima

anja i strahinja

Printscreen/Youtube

 

Nakon što su izbacili sedišta iz starog putničkog autobusa, Anja i Strahinja su ga temeljno preuredili. Sada u autobusu imaju sve što im je potrebno - spavaću sobu, dnevnu sobu, garderober, kompletno kupatilo i prostranu kuhinju sa tremom ispred za opuštanje.

Ovaj par, koji se upoznao pre sedam godina i zaljubio, sada uživa u porodičnom životu sa svojim blizancima. Možda ih se sećate kao onaj par koji je putovao pola Evrope u žutom VW kombiju-lubeničaru iz sedamdesetih, koji su kupili za 1.000 evra. Oni su preuredili kombi tako da su u njemu proveli čitavu godinu, obilazeći sva mesta koja su želeli da vide.

Međutim, kada su se deca rodila, odlučili su da se smeste u nešto prostranije, pa je njihov izbor pao na 40-godišnji putnički autobus proizvođača FAP-a. Prodali su "lubeničara" i umesto stana, kupili autobus koji je postao njihov prostrani dom od 25 kvadrata.

Nakon dve i po godine rada, konačno su završili sve prepravke na svom ljubimcu i s ponosom su proglasili da je njihov autobus postao njihov dom.

- U ovoj završnoj fazi radova smo obezbedili vodu, obnovili 30 godina staru, iznošenu instrument-tablu, napravili trem za opuštanje u trenucima predaha, krovnu terasu sa panoramskim pogledom na šumovita brda Maljena, obavili kompletnu renovaciju limarije i na kraju ga prefarbali.

U videu koji je dostupan možete videti sve ove radove. Ako ne želite da gledate ceo proces, možete odmah preskočiti na 10. minut i pogledati pre i posle transformacije, kao i kompletnu turu kroz naš dom", poručuje ovaj izvanredan bračni par.

Komentari (0)
Loading