Pitali smo žene u braku šta je NAJGORE što su prećutale muževima? Odgovori će vas iznenaditi, nije ono na šta ste prvo pomislili

Vesti 24.03.2023 20:47 1

Pitali smo žene koje su u braku duži niz godina da li postoje stvari koje su prečutale svom mužu i ako postoje šta je najgore što su prećutale

Pitali smo žene u braku šta je NAJGORE što su prećutale muževima? Odgovori će vas iznenaditi, nije ono na šta ste prvo pomislili

Shutterstock

Mnogi odgovori su nas iznenadili, postoje stvari koje nam definitivno nikada ne bi pale na pamet. Evo njihovih odgovora:

Marija (44): - U braku sam 15 godina. Naravno da postoje stvari koje sam prećutala, ali se mnogih ne sećam. Ako pričamo o nečem najvećem i najgorem onda su to verovatno uvrede svekrve koje sam čula na početku našeg braka i uvrede koje sam ja njoj uputila. Napala me je da sam Miroslava okrenula protiv nje i da nije hteo da joj pozajmi neki novac. Pošto uopšte nisam bila upućena, a bilo je tu svega,rekla sam joj da je užasna, zla žena i da bi nam bilo bolje da živimo miljama daleko od nje. Godinu dana kasnije sam čak uspela da izdejstvujem da se preselimo malo dalje od njih. Nikada mu to nisam rekla i mislim da je to doprinelo činjenici da naš brak traje i dan danas.

Aleksandra (36): - Naravno da sam prećutala broj stvarnih se*sualnih partnera. Misli da su bila samo trojica, a zapravo je tu i čoveg kojeg dobro poznaje. Nema potrebe da zna detalje iz moje prošlosti jer sam mu verna.

Milena (30): - Muž i ja imamo četvorogodišnju ćerku. Par meseci nakon njenog rođenja, naš brak je upao u krizu. Da bih nekako sebi učinila život zanimljivijim počela sam da se dopisujem sa simpatijom iz srednje škole. Na neki način sam počela da ga varam, iako nije bilo fizičkog kontakta, te naše poruke su prešle svaku granicu pristojnosti. Nikada mu to ne bih rekla, ali to mi je na neki način pomoglo i spasilo nam brak.

Dragana (48): Kupoholičarka sam. Dugo sam se borila protiv tih svojih poriva.Jednom sam podigla baš veliki kredit, mogla sam da kupim automobil... Stvari sam skrivala ispod kreveta, kod drugarice... Oblačila sam u liftu nove bluze u tom periodu. Na kraju me je muž priihvatio takvu kakvu jesam i nekako sam našla bolji posao i uspela da vratim dug, pa nikada nije uspeo da otkrije koliku sumu sam uzela od banke.

Milica (40): Krila sam da detetu dajem telefon da se zabavi. Bio je izričito protiv toga. Jedan vikend sam se samo izležavala, a on je igrao igrice.

Milka: (50): Dok je radio u inostranstvu prećutala sam mu da sam bila sa drugaricom na moru. Provele smo se sjajno, nikad nije saznao.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
Jela
25.03.2023 01:40

Da znam da voli muskarce. ;) Toliko uziva dok prica sa kolegama...