Lena tvrdi da je toliko lepa da nastane HAOS kad ode u vrtić: Druge mame bi je rastrgle, a evo kako reaguju tate

Vesti 14.01.2023 15:30 1

Godine 2016, Lena je upoznala Adama, profesionalnog BMX vozača i blogera

Lena tvrdi da je toliko lepa da nastane HAOS kad ode u vrtić: Druge mame bi je rastrgle, a evo kako reaguju tate

Printscreen/Instagram

Ova majka kaže da je prezgodna da bi vodila svoje dete u vrtić, jer su druge mame zabrinute da bi mogla da im ukrade muževe. 

Lena Nersesian (31) ispričala je da ju druge majke izbegavaju, ali i da joj šalje ružne poglede, piše Mirror.


- Mislim da neke od ovih mama misle da ću se svući i odmah početi da se seksam sa njihovim muževima ako ne budu pratile svaki moj pokret. U njihovim mislima, ja sam neka izopačena, seksualna zver koja želi da spava sa svime što se kreće. Mislim, hajde? Ko to radi? Znam da sam stvarno zgodna, ali to nikada ne bih uradila. Ja sam uspešna blogerka, preduzetnica i poslovna žena koja je izgradila svoj brend ni iz čega. Moj verenik je podjednako uspešan i poštujemo sebe i druge, bez obzira šta neki misle – objasnila je Lena.


Uprkos uspehu, Lena, koja je takođe diplomirala psihologiju i koja je ranije radila sa decom sa smetnjama u razvoju, kaže da se njene poslovne veštine zanemaruju jer kritičari ne mogu da vide dalje od seksa. Tvrdi da joj je žao zbog toga i da bi ljudi trebalo da vide dalje od nekih stereotipa.

- Nažalost, ovi stereotipi su još duboko ukorenjeni u nekim ljudima, ali ja tu ne mogu ništa. Nadam se samo da sledeća generacija neće biti pogođena njima kao sadašnja - rekla je ona. Godine 2016, Lena je upoznala Adama, profesionalnog  vozača i blogera. Izvan svog nekonvencionalnog radnog života, par uživa u normalnom porodičnom životu koji se sastoji od domaćih obroka, dnevnih izleta u park i filmskih večeri.


- Mrzim što moram da vas razočaram, ali najveći deo mog kućnog života je neverovatno normalan i veoma neuzbudljiv. Ja sam veliki gurman i volim da kuvam za porodicu; može biti bilo šta, od kuvanja do pečenja, ali je sjajno vreme za porodicu. Ja sam jermenskog porekla i porodica je neverovatno važna u toj kulturi. Slavimo prekretnice kao kada je moja ćerka prošle godine dobila prvi zub. Za mene, to joj pomaže da razume svoju kulturu i takođe je odličan razlog da se okupi porodica. To su za mene najsrećniji trenuci - rekla je ona.

Nada se da će svojoj deci i drugim ženama dati primer da možete biti seksualni, raditi i još uvek biti odličan roditelj. Tvrdi da joj je ovaj posao dao ogromnu slobodu da ostvari svoje ciljeve.

Imala je vrlo malo slobodnog vremena nakon što je rodila ćerku i to joj je omogućilo da preispita šta želi da radi.

- Biti mama je najvažniji posao na svetu i kad god nisam sa ćerkom osećam krivicu. Ali i dalje želim da radim i mislim da žene ne bi trebalo da imaju osećaj da moraju da biraju. Možda nije po svačijem ukusu, ali ja volim svoj posao i zbog njega se osećam seksi i ispunjeno. Takođe donosi ovu hranu na stolu. Ako to nije sloboda i napredak za žene, onda ne znam šta jeste – zaključila je ona.
 

Komentari (1)
Loading
KELT
14.01.2023 16:16

Verujte, ja se za ovom ne bih ni okrenuo na ulici a smatram da je umislila da je wamp žena. Teško i da je neki prosek jer očigledno nema dovoljno sive mase između ušiju!