Dnevni horoskop za nedelju, 9. jul: Ovnovima komplikacije u ljubavi, Vage pod pritiskom zbog poslovne situacije

Vesti 08.07.2023 20:47 0

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan

Do kraja dana bićete pod velikim aspektom dvoumljenja jer je partnerski odnos veoma zakomplikovan. Najviše ste vi uticali na komplikacije jer niste na vreme doneli neku bitnu odluku. Glavobolja. 

Bik 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Nemojte biti preoštri prema sebi i prema drugima ali najvažnije je da budete vi u miru sa sobom.

Blizanci

Merkur aktivira vaše negativno raspoloženje i to vas veoma emotivno košta. Nećete moći da se posvetite svemu onome što ste planirali jer ćete biti previše pod jakim uticajem emocija. Potražite spas u odmaranju.

Rak 

Do kraja ovog perioda imaćete priliku da se okrenete sebi i svojim planovima i željama. To je idealan trenutak da konačno rešite neke stvari koje su veoma loše po vas i po odnos sa partnerom. Zdravlje je odlično. 

Lav
 

 

Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što ste započeli unazad nekoliko meseci u vezi posla i poslovnih obaveza. Nemojte da dozvolite da vas drugi koriste za svoje potrebe. Posebno je u pitanju osoba u znaku Raka. 

Devica 

U narednih nekoliko dana bićete pod velikom dilemom šta da radite sa sobom i sa svojim osećanjima. Partner vam zamera što ste planirali previše toga a mnogo manje se stvari ispunilo. Čuvajte se prehlade. 

Vaga

Do vas je kako ćete znati da odreagujete na pritisak koji se vrši nad vama. To je najviše u vezi posla i poslovnih saradnika koji imaju potrebu da se stalno oslanjaju na vas i vaše poslovne saradnje. 

Škorpija

Tvrdoglavo branite svoje stavove i mišljenje u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Poslovna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da se pokažete. Ljubavna situacija je veoma zategnuta zbog vaše tvrdoglavosti. 

Strelac 

Tokom dana najbolje je da se okrenete sadašnjem trenutku i da se posvetite svemu onome što želite. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška. Bolovi u mišićima. 

Jarac 

Komunikacija sa partnerom i njegovim roditeljima može biti veoma iscrpljujeća zbog vaše potrebe da bude sve u redu. Probajte da se dobro odmorite jer od sledeće nedelje imate puno obaveza. 

Vodolija 

Početak dana je pod uticajem Marsa i njegovim teških aspekata pa ćete imati taj osećaj težine i komplikovanosti u vezi svega što vam se dešava. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da se posvetite vašem odnosu. 

Ribe 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška. To je neki dogovor koji ste ranije imali pa sada može biti realizovan mnogo bolje. 
 

Komentari (0)
Loading