Dnevni horoskop za ponedeljak, 29. maj: Bikovi, vodite računa o stomaku, Vage, čuvajte se poslovnih odluka

Vesti 28.05.2023 19:10 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za ponedeljak, 29. maj: Bikovi, vodite računa o stomaku, Vage, čuvajte se poslovnih odluka

Shutterstock

Ovan 

Danas je veoma napeta situacija u kući jer vas nigde nije bilo da rešavate porodične probleme. Vi sebe ne vidite krivim i totalno ste rasterećeni celom situacijom. Ljubavni život vam je velika podrška i to vas ispunjava. 

Bik 

Tokom dana bićete veoma aktivni i to je zbog vaše potrebe da se vidite i družite sa ljudima koje dugo niste videli. Do kraja dana vodite računa o tome kako i na koji način se hranite, problemi sa stomakom. 

Blizanci

Vi danas se bavite zdravljem svojim jer već neko vreme se osećate kao da ste u nekom začaranom krugu sa svojim mislila i načinom sagledavanja sebe i svog života. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Device koja vam je jako dobar period prijatelj. 

Rak 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više da stvarate u poslovnom smislu i to pod uticajem osobe u znaku Device. To vam je neko ko već dugo se okreće prema vama o pokušava da vas poslovno izvuče i uputi dalje. 

Lav 

Danas je idealan period da se okrenete sebi i svojim planovima i željama. Nemojte dozvoliti da se drugi bave stvarima koje morate vi rešavati u narednih nekoliko dana. Mogući problemi sa stomakom. 

Devica 

Najbolje je da se posvetite partneru jer ste previše otvoreni za druge a mnogo manje za njega i aktivnosti koje su vam zajedničke. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva od osobe koja je rodjena u znaku Vodolije. 

Vaga 

Danas ce biti izuzetno miran dan jer se ne očekuje ništa novo i drugačije. Čuvajte se naglih odluka u vezi posla i poslovnih aktivnosti. To nije u vašoj prirodi. Zdravlje je stabilno ali povedite računa o imunitetu. 

Škorpija

Od danas ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa porodicom. Neke stvari sami rešavate a nešto će se i pokrenuti od strane osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. 

Strelac

Čuvajte se duplih standarda kada je u pitanju odnos sa poslovnim saradnicima. Ovakve odluke poput ove koju donosite danas u vezi ljubavi može vas emotivno mnogo koštati. Probajte da se posvetite svemu onome što izbegavate danima. 

Jarac

Danas je idealan period da se pokrene nešto novo po pitanju posla. Poznati ste kao znak koji je veoma ambiciozan i koji može tako uvek da se ponaša. Ne dozvolite da se to pokvari na neki način. Novac stiže iz inostranstva.

Vodolija 

U toku dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Nemojte sumnjati u sebe i svoje stavove. Ono što ste rešili talk će i biti. Dozvolite sebi malo više vremena za opuštanje. Zdravlje je najbitnije. 

Ribe 

Vise informacija ćete dobiti od osobe u znaku Vodolije nego od svih drugih u vezi novih poslovnih faktora. Ne trudite se da budete previše emotivno zatvoreni jer to negativno utiče na vas ali i na druge. 

Komentari (0)
Loading