Dnevni HOROSKOP za petak 24. februar: Ova dva znaka će PROCVETATI od sutrašnjeg dana

Vesti 23.02.2023 19:00 0

Proveite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni HOROSKOP za petak 24. februar: Ova dva znaka će PROCVETATI od sutrašnjeg dana

Unsplash

Ovan 

Situacija sa voljenom osobom je jako napeta zbog vaše potrebe da sve direktno kažete u lice. Nemojte očekivati da svako ima razumevanja za vas. Do kraja dana lepe vesti u vezi novca. 

Bik 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje velika ozbiljnost kada su u pitanju odnosi sa ukućanima. Situacija sa mlađim članom porodice je veoma neizvesna zbog njegove potrebe da se svađa. Vodite računa o glasnim zicama. 

Blizanci

Sunce aktivira vaše polje komunikacije pa ćete moći da raščistite stvari  kada su u pitanju ljubavni odnosi. Partner je veoma ljubomoran ali vas to mnogo ne uzbuđuje. Mogući problemi sa glavoboljom. 

Rak 

Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka i ne možete da ostvarite sve što ste zamislili do kraja. Budite strpljivi i vaših pet minuta će doći do kraja dana. Mogući problemi sa stomakom. 

Lav 

Danas ste veoma nervozni zbog tuđeg mišljenja ali pokušajte da gledate stvari sa pozitivnije strane. Osoba u znaku Jarca pokušava da vam objasni neke stvari u vezi budućih poslovnih planova. Do kraja dana povedite računa o načinu spavanja.

Devica

Morate da donesete važnu odluku u vezi posla i poslovnih aktivnosti do kraja dana. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste i da kradu vaše ideje. Ljubavna situacija se popravlja. 

Vaga 

Ovo će biti veoma nervozan dan jer vam drugi uporno pričaju stvari koje ne želite da čujete. Do kraja ove nedelje pokrenite se i gledajte da sačuvati svoj unutrašnji mir. Zdravlje je odlično.

Škorpija

Pokušajte  da se koncentrišete i da završite sve stvari koje imate tokom dana. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zato što partner ne želi da prizna mnogo toga. Nemojte da se previše brinete. 

Strelac 

Na vama je donesete jako važnu odluku kada su u pitanju odnosi na poslu.. Osoba u znaku Ovna vam je velika prepreka i ne daje vam da napredujete kada su u pitanju ambicije na poslu. Čuvajte se ogovaranja. 

Jarac 

Vaše emocije su veoma nestabilne i to se odražava na odnos sa partnerom. Do kraja nedelje bićete pod velikim pritiskom zbog nesuglasica sa članovima porodice. Osobe u znaku Lava vam je velika poslovna podrška. 

Vodolija 

Sačekajte da prođe nekoliko dana pa onda razgovarajte sa partnerom o vašim problemima. Nemojte da " sve živo " utiče na vas odnos sa partnerom. Osoba u znaku Jarca vam stvara veliku tenziju u komunikaciji sa nadređenima. 

Ribe 

Sačekajte neke bolje dane kada su u pitanju odnosi sa ukućanima. Bićete veoma dobro raspoloženi od ponedeljka zbog poslova koji se pokreću. Čuvajte svoje informacije i budite mudri. 

Komentari (0)
Loading