Dnevni horoskop za SREDU, 14 decembar: Blizanci, ne umete da sagledate stvari iz pravog UGLA, Vage su uznemirene i RANJIVE

Vesti 13.12.2022 21:00 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

dnevni horoskop

unsplash.com

Ovan 

Tokom dana vodite računa o svom zdravlju posebno kada su u pitanju disajni organi. Situacija na poslom je stabilizovana zahvaljujući vašoj brzoj reakciji. Osoba u znaku Lava vas javno hvali zbog poslovnih veština.  

Bik 

Ovo je idealan dan da se posvetite svojim ukućanima i njihovim željama. Do kraja dana imate zanimljiv poziv od osobe u znaku Jarca. Razgovor će biti zanimljiv jer se odnosi na moguću poslovnu saradnju od Nove godine. 

Blizanci

Vaša želja da uvek budete u pravu danas dolazi do izražaja ali ulazite u sukob zbog negativnog uticaja Marsa u vašem znaku. Pokušajte da sve ne gledate iz vašeg ugla nekada i drugi mogu biti u pravu. 

Rak 

Mesec danas aktiviran lepe trenutke koje možete provesti uz voljenu osobu i to iskoristite na najbolji mogući način. Kraj nedelje donosi moguće poslovne odluke koje direktno zavise od vas i vašeg raspoloženja. 

Lav 

Nemojte biti drugima teret. Pokušajte da oslobodite i sebe i druge vaših negativnih misli. Vaša dramatična strana je uvek spremna da se aktivira posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. 

Devica 

Budite razumni, što i jeste vaša osobina i donesite do kraja dana racionalnu odluku u vezi vaših emocija.

Pokušajte da partnera sa gledate iz objektivnog ugla i da ne donosite nagle odluke tokom dana. 

Vaga 

Vaše emocije su veoma aktivirane i to vas uznemirava tokom dana. Probajte da sebe sagledate realnije i da ne očekujete previše od partnerskog odnosa. Mogući problemi sa zubima. 

Škorpija

Vaša poslovna strana je veoma nestabilna zbog vaše želje da odlažete stvari u datom trenutku. Pokušajte da razumete sebe na najbolji mogući način i da do kraja nedelje završite sve ono što odlažete već neko vreme. 

Strelac 

Na vama je da donesete veliku i krupnu odluku kada su u pitanju emotivni odnosi. Vi baš niste znak koji voli odgovornost ali u ovom slučaju je najvažnije da shvatite svoje ponašanje i koliko ste vi doprineli problematicnom odnosu partnera. 

Jarac 

Pod uticajem meseca bićete veoma razdrazljivi i negativno raspoloženi. Potrudite se da se izdignete iznad ogovaranja i tračeva u krugu porodice i rodbine,  jer je to način da pobedite svoje misli. 

Vodolija 

Vaša tvrdoglavost danas je veoma izrazena i to vas može dovesti do veoma kritične tačke na poslu. Čuvajte se lažnih informacija i lažnih prijatelja. Ovo je veoma nestabilan period za ulazak u novu vezu. 

Ribe 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka ali svojom intuicijom možete sve otkriti i otvoreno reći ono sto mislite. 

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading