Dnevni horoskop za SUBOTU 5. MAJ: Rakovi burno reaguju, Ribe mogu da očekuju povoljnu vest

Vesti 05.05.2023 19:30 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene sutra

Dnevni horoskop za SUBOTU 5. MAJ: Rakovi burno reaguju, Ribe mogu da očekuju povoljnu vest

Shutterstock

Ovan

Idealan dan da se odmorite u krugu porodice. Nemojte dozvoliti da se drugi previše emotivno vežu za vas jer vam je potrebna lična emotivna sloboda. Obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom. 

Bik 

Na kraju dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. Nemojte dozvoliti da se vaši poslovni aspekti pokvare ili ne ostvare zbog vaseg odnosa prema svojim ambicijama. 

Blizanci

Danas ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima koje ste imali unazad nekoliko dana. Imaćete priliku da se posvetite svemu onome što ste zapostavili zbog poslovnih obaveza. 

Rak 

Emocije su veoma aktuelne posebno u odnosu sa partnerom. To vas može previse koštati emotivno jer ste dugo izbegavali da odredjene poslovne situacije rešavati na vreme. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 

Lav 

Danas ste veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom i njegovim roditeljima. To može samo da vam poboljša kvalitet odnosa sa njima jer odavno ste tražili kako to da izvedete. Mogući problemi sa spavanjem. 

Devica 

Tokom dana najbolje je da se posvetite sebi i svojim planovima i željama. Odavno niste imali dovoljno vremena za sebe i uvek su vam drugi bili bitniji i njihovo posmatranje vašeg zalaganja posebno u vezi posla. 

Vaga 

Danas je idealan dan da se posvetite svemu onome što ste planirali naročito kada su u pitanju odnosi sa partnerom i prijateljima. Do kraja dana povedite računa o mogućim emotivnim blokadama zbog vaše potrebe za ljubomorom. 

Škorpija

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom zbog nesuglasica sa članovima porodice. Nemojte dozvoliti da se okrenu drugih protiv vas i svega onoga što ste uradili. Nadjite načina da se posvetite svojim željama. 

Strelac 

Do kraja dana bićete pod velikom tremom zbog odredjenih poslovnih dogadjaja koji se moraju pokrenuti u narednih nekoliko dana. Poslovno ste već napravili dobre korake sada je na redu poslovna strana. 

Jarac

Do kraja meseca od vas se očekuje mnogo više nego u odnosu na pre. Ovo se posebno odnosi na poslovnu saradnju sa ljudima iz najbližeg okruženja. Ljubavna situacija je veoma zategnuta zbog toga što je partner  previše otvoren. 

Vodolija 

Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim delom vaše potrebe za dodatnim informacijama u vezi posla. Zelite razgovor sa partnerom i to ćete uraditi do kraja dana veoma vešto i mudro. 

Ribe 

U narednih nekoliko meseci mnogo toga se menja u zavisnosti od vaseg raspoloženja. Do kraja dana povoljne uslove u vezi poslovne situacije koja tek treba da počne za nekoliko dana. Uvažite mišljenje osobe u znaku Vodolije. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading