Dnevni horoskop za SREDU, 10. maj: Vagama je KOMUNIKACIJA loša, Stelčevi su pod jakim utiskom JEDNE osobe!

Vesti 09.05.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za SREDU, 10. maj: Vagama je KOMUNIKACIJA loša, Stelčevi su pod jakim utiskom JEDNE osobe!

Shutterstock

Ovan

I narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će izgledati poslovna situacija sa osobom u znaku

Device.

Do kraja dana vodite računa o mogućim tračevima u krugu porodice. 

Bik 

Bićete veoma aktivni kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Posebno kada je u pitanju prijatelj znaku Ovna. Razmislite dobro p mogućim aspektima svadje sa partnerom koja je bila pre mesec dana. 

Blizanci

U ovom trenutku najvažnije je da budete smireni i u skladu sa sobom zbog mogućih problema u komunikaciji sa partnerom. Nemojte donositi nagle odluke koje su veoma delikatne zbog poslovnih obaveza. 

Rak 

Do kraja dana vodite računa o ishrani i mogućim problemima sa stomakom. Razgovor sa partnerom je jako važan da se obavi do kraja nedelje jer problem može da bude samo mnogo veći. 

 

Lav 

Bićete veoma aktivni kada su u pitanju odnosi sa partnerom i morate mu pomoći da se bolje snadje u novom poslu. Nemojte oklevati da date svoje mišljenje i kada mislite da ne možete da pomognete. Nikada ne znate ko vas sluša.

 

Devica 

Ovo je idealan trenutak da promenite mišljenje o partnerskom odnosu posebno kada su u pitanju finansije i poslovne mogućnosti. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom.

 

Vaga 

Komunikacija sa ljudima vam ide veoma teško zato što ste emotivno u konfuziji. Pokušajte da sredite svoje emocije jer one jako utiču na tok današnjeg dana. Moguće problemi sa zubima. 

 

Škorpija

Vaša poslovna situacija je stabilna i to je ono što vas čini srećnim i zadovoljnim. Emotivni odnosi su standardni i to vam daje mir tokom celog dana. Osoba u znaku Raka vam zamera na iskrenosti. 

 

Strelac 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Lava. To je osoba koja vam može mnogo toga poslovno pomoći, ali na vama je da odlučite u kom pravcu će ići stvari u vezi poslovnih planova. 

 

Jarac

Situacija u krugu porodice se znatno popravlja zahvaljujući vašoj poslovnoj situaciji. Veoma dugo radite na nekim određenim projektima i sada stižu poslovne ponude. Glavobolja. 

 

Vodolija 

Danas se bavite ljubavnim odnosima jer partner ima potrebu da razgovara sa vama. Pokušajte da budete usredsređeni na poslovnu stranu jer ćete imati puno problema sa osobom u znaku Device. 

 

Ribe 

Potrudite se da neke stvari zaobiđete i ne pokrećete pitanje prošlosti. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška i veliki prijatelj, računajte na to. Sve je onako kako ste očekivali u vezi ljubavi. 

 

 

Komentari (0)
Loading