Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 26. mart: Ribe, sada je najvažnije da se dobro ORGANIZUJETE, Blizanci u ljubavnom problemu!

Vesti 25.03.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Horoskop

Shutterstock

Ovan 
Danas pokušajte da se što više odmarate zato što vam sledi veoma napeta radna nedelja. Situacija u kući nije nimalo interesantna za vas.  Gledajte svoja posla i ne donosite pogrešne zaključke. 


Bik
Sam početak dana biće veoma zanimljiv jer ćete čuti jako lepe vesti od osobe u znaku Lava. Pokušajte da se što bolje organizujete narednih dana da bi mogli da završite sve ono što vas čeka u budućnosti. 


Blizanci
Tvrdoglavo se ponašate jer znate da ste u pravu što vam partner zamera.  Čuvajte se mogućih problema sa kičmom i vodite računa o ishrani. Moguć je poziv od osobe u znaku Ovna.


Rak
Danas treba da budete dobro raspoloženi jer ste u krugu porodice i čućete neke mnogo zanimljive vesti u vezi najmlađeg člana porodice. Mogući problemi sa kičmom. 


Lav
Situacija sa osobom u znaku Ovna postaje nestrpljiva i pokušajte da taktički dobro odreagujete. Kada su u pitanju odnosi sa partnerom to je veoma komplikovano. Glavobolja. 


Devica
Vaša situacija u kući je veoma stabilna što vas veoma smiruje i usrećuje.  Partnerski odnos je u ovom periodu na velikoj prekretnici zbog posla koji imate da završite. Zdravlje je odlično. 


Vaga
Pokušajte da nađete dobar izgovor kada su u pitanju odnosi u kući jer vas sve to previše opterećuje. Naučite da kažete Ne kada su u pitanju i odnosi sa partnerom.

Škorpija
Osoba u znaku Jarca vam šalje veoma zanimljive informacije u vezi budućeg posla. Najvažnije je da dobro razmislite da li treba da se upuštate u poslovne priče sa inostranstvom.


Strelac
Čuvajte se naglih odluka koje se tiču vašeg odnosa sa članovima porodice
. Do kraja nedelje od vas se očekuje velika odluka po pitanju promena radnog mesta. Bolovi u stomaku. 


Jarac
Bićete veoma dobro obavešteni u svemu onome što se dešava u vašem okruženju ali će vam biti svejedno. Kada čujete šta o vama misle ljudi iz vašeg poslovnog okruženja bićete veoma uznemireni. Cuvajte se lažnih prijatelja i lažnih informacija. 


Vodolija 
Veoma je važno da naučite da odvojite šta je bitno a šta nije naročito kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška iako to vi ne vidite na taj način..


Ribe
Pokušajte da se što bolje organizujete kada su u pitanju odnosi u krugu porodice jer od toga vam zavise sve  odluke koje treba da donesete u vezi vaše budućnosti. Zubobolja. 

 

Komentari (0)
Loading