Dnevni horoskop za SUBOTU, 4. februar: Jarčevi su NAPETIJI nego ikada, Ovnovima sledi neočekivan NOVAC!

Vesti 03.02.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za SUBOTU, 4. februar: Jarčevi su NAPETIJI nego ikada, Ovnovima sledi neočekivan NOVAC!

Shutterstock

Ovan 

 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Device i to će biti veoma dobro za vaše poslovne i finansijske planove do kraja februara. Zdravlje je odlično. 

 

Bik 

 

Danas ste zainteresovani za saradnju odnosno bavite se razmišljanjima u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Vi ste uvek pod uticajem onoga što posao može da donese. Muči vas pritisak. 

 

Blizanci

 

Sunce u Vodolji vam prija i stvara osećaj radosti i optimizma. Bićete veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom i moguce je da ćete planiratl izlazak. 

 

Rak 

 

Do kraja dana imaćete priliku da razgovarate sa voljenom osobom. Budite sigurni u ono što tražite od partnera jer najgore kada proradi vaša nesigurnost. 

 

Lav 

 

Bićete veoma aktivni poslovno i privatno. Vaša energija je veoma komplikovana jer zavisi od drugih. Ljubav je lek i to zbog partnera koji vas najbolje razume. 

 

Devica

 

Komunikacija sa partnerom je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da se posvetite svemu onako kako vi znate. Partner ne želi da vam se zamera. Ima potrebu da vam udovolji. 

 

Vaga 

 

Do kraja dana povedite računa o načinu na koji komunicirate sa ljudima oko sebe. Vaša nervoza negativno utiče na sve odnose posebno što partner je u svojim velikim poslovnim problemima. 

 

Škorpija

 

Tvrdoglavo se ponašate prema partneru i to je veoma detinjsto. To i sami znate ali ne možete da kontrolišete svoje emocije. Ljubavna situacija je stabilna samo zbog toga što vas partner  razume. 

 

Strelac

 

Od vas zavisi kako ćete neke stvari postaviti u vezi porodice i porodičnih odnosa. Mogući problemi sa novcem. Zdravlje je odlično ali povedite računa o načinu spavanja i ishrane. 

 

Jarac 

 

Danas ste veoma napeti zbog vaše potrebe da se posvetite svemu previše. Osoba u znaku Ribe vam je velika poslovna podrška i pomoć, ali vi retko prihvatate pomoć drugih. 

 

Vodolija

 

Komunikacija sa partnerom je veoma stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da kontrolišete partnera. To partner razume jer ste već neko vreme preosetljivi zbog problema na poslu. 

 

Ribe 

 

Vaša poslovna situacija je veoma komplikovana i sami ste krivi zbog toga. Danas vam je dan da sve to razrešite. Problemi sa spavanjem.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading