Dnevni HOROSKOP za sredu 17. maj: Lavovima partner vraća veru u LJUBAV i sreću, Device očekuje sukob sa osobom u ovom znaku

Vesti 16.05.2023 17:16 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za sredu 17. maj: Lavovima partner vraća veru u LJUBAV i sreću, Device očekuje sukob sa osobom u ovom znaku

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana bićete veoma zauzeti što će smetati vašem partneru. Povedite računa o mogućim problemima sa zdravljem posebno kada su u pitanju organi za varenje. 

Bik 

Pokušajte da se što više koncentrišete na poslovnu situaciju posebno kada su u pitanju novčane transakcije. Ljubavna situacija je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da određene stvari ne završavate na vreme. 

Blizanci

Komunikacija je vaše najjače oružje stoga pokušajte da sve poslovne nedoumice rešavate dobrom i kvalitetnom komunikacijom sa saradnicima. Kada su u pitanju odnosi unutar kuće imaćete probleme koje ste ranije mnogo brže rešavali a sada vam je potrebno veliko strpljenje.

Rak 

Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa novcem.. Nemojte pokušavati da stvari rešavate tako što krijete od partnera bitne odluke,  već naučite da otvoreno pričate o onome što vas muči. 

Lav

Bićete veoma negativno raspoloženi tokom celog dana a raspoloženje vam može popraviti partnerski odnos. Partner je zainteresovan za neke nove dogovore po pitanju vaše zajedničke budućnosti. Na vama je da donesete važne odluke do kraja nedelje. 

Devica

U narednih nekoliko dana budite spremni na saradnju i kompromisa osobom u znaku Ovna. Od vas očekuje mnogo više pa je važno da budete spremni na veći poslovni izazov. Povedite računa o mogućim problemima sa stomakom. 

Vaga 

Vaš partner je trenutno jako zauzet a vi imate osećaj da vas zapostavlja. Pokušajte da se dobro organizujete i da shvatite da njegova poslovna strana je mnogo dominantnija i jača u ovom trenutku.

Škorpija

Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući uticaju drugih ljudi. U krugu porodice imaćete lepe vesti koje se tiču i vas i svih ostalih članova porodice. Dobro se organizujte kada su u pitanju novčani aspekti. 

Strelac 

U narednih nekoliko dana bićete prezauzeti što se tiče posla i poslovnih ambicija. U narednom periodu od dva se očekuje mnogo više angažovanja ali i zbog toga ćete moći da zaradite mnogo više novca. Glavobolja. 

Jarac 

Nemojte donositi nove odluke jer niste ispunili sve stare  odluke do kraja. Ovde se najviše odnosi na vaš odnosu u ljubavi i ispunjavanju očekivanja od strane vašeg partnera. Zdravlje je veoma stabilno. 

Vodolija 

Tokom dana mogući su zanimljivi predlozi od strane osobe u znaku Jarca u vezi emocija. Probajte da se koncentrišete na ono što radite jer od toga i zaradjujete i živite. Poslušajte mudar savet starijeg člana porodice u vezi posla. 

Ribe 

Do kraja nedelje poslovna situacija se stabilizuje i moći ćete da računate na podršku osoba sa kojima sarađujete. Bićete veoma dobro raspoložen i u krugu svojih prijatelja i voljene osobe. 

Komentari (0)
Loading