Dnevni horoskop za SUBOTU, 25. februar: Lavovima osoba u znaku JARCA stvara tenziju, Vage moraju da obrate pažnju na ZDRAVLJE!

Vesti 24.02.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za SUBOTU, 25. februar: Lavovima osoba u znaku JARCA stvara tenziju, Vage moraju da obrate pažnju na ZDRAVLJE!

Shutterstock

Ovan 

Merkur je negativno aspektovan u odnosu na vaše zdravlje i povedite računa o mogućim problemima sa stomakom posebno na nervnoj bazi. Situacija sa partnerom je veoma zategnuta zbog vaše tvrdoglavosti. 

 

Bik 

 

Do kraja dana povedite računa o načinu na koji komunicirate sa partnerom. Ljudi žele dominaciju i ne biraju sredstva a to osećate na" kilometar ". Bićete iznenađeni reakcijom mladjeg člana porodice. 

 

Blizanci

 

Bićete skloni da donosite nagle odluke u vezi posla i poslovnih obaveza. To se može negativno odraziti na vaš odnos prema sebi, sačuvajte pozitivnu energiju i snagu. Ipak je ovo dan odmaranja. 

 

Rak 

 

Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što vas relaksira. Partner je ljubomoran na vašu ličnu sreću. Nemojte dozvoliti da se sve to prenese na vas. Ipak ste vi previše radili na svom duhovnom razvoju. 

 

Lav

 

Do kraja dana necete moći da se opustite kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Osoba u znaku Jarca vam stvara tenziju jer pokušava da vam pomogne u rešavanju poslovnih obaveza. 

 

Devica 

 

Toliko ćete imati potrebu da se pravdate drugima da će to biti veoma veliko opterećenje partneru posebno. Ljubav je na velikoj prekretnici zbog vaše potrebe da budete u stanju trpljenja. 

 

Vaga 

 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako ćete se postaviti prema partneru i svemu onome što vas čini zadovoljnim. Situacija u krugu porodice veoma " zahladjena" zbog loših odnosa. Mogući problemi sa zdravljem.

 

Škorpija

 

Do kraja nedelje i ćete veoma zadovoljni onim što ste postavili u vezi poslovnih pregovora. Osoba u znaku Lava vam je velika životna lekcija nemojte ponavljati iste greške iz prošlosti

 

Strelac

 

Bićete veoma ponosni na sebe i to je ono osećanje koje vam nedostaje već nekoliko meseci . Voljena osoba je veoma nervozna zbog svojih privatnih problema. Nemojte dozvoliti da to utiče na vaš odnos. 

 

Jarac

 

Planirajte danas da odmarate i da ne planirate nikakve aktivnosti van kuće.  Obratite pažnju na odnos sa ukućanima jer vas može previše opteretiti naročito problem starijeg člana porodice. 

 

Vodolija

 

Danas ste skloni novim odlukama i to se pozitivno odražava na vas odnosi sa ukućanima. Do kraja dana pozitivne vesti u vezi poslovne situaciju sa inostranstvom. Povedite računa o mogućim problemima sa novcem zbog drugih. 

 

Ribe 

 

Ove savršen dan da se okrenete sebi i svojim odnosima sa drugim ljudima. U narednih nekoliko dana od vas se očekuje da budete na usluzi posebno kada su u pitanju odnosi u kući. Glavobolja. 

 

Komentari (0)
Loading