Dnevni horoskop za NEDELJU, 09. april: Bikovi usporite sa bitnim ODLUKAMA, Vodolije su pod STRESOM!

Vesti 08.04.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za NEDELJU, 09. april: Bikovi usporite sa bitnim ODLUKAMA, Vodolije su pod STRESOM!

Shutterstock

Ovan 
Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koja ima mnogo toga dobrog da vam pomogne u rešavanju poslovnih obaveza. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše želje da uspete samostalno od partnera. 


Bik 
Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što je uticalo na vas i vašeg partnera. To su stvari koje se moraju rasčistiti. Nemojte donositi odluke pre vremena. Zdravlje je odlično. 


Blizanci
Do kraja dana povoljne i bitne informacije u vezi ljubavi i razumevanja koje niste dugo imali od strane drugih. U narednih nekoliko dana bićete veoma aktivni po pitanju posla i po pitanju poslovnih obaveza. Glavobolja. 


Rak 
U narednih nekoliko dana bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim planovima. Ne donosite neke važne životne odluke bez obzira na to što vas drugi teraju. Najvažnije je da vi znate šta želite. 


Lav 
Za vas je ovaj period veoma plodonosan ako se potrudite da poslovnu situaciju podignete na bolji nivo. Mnogo toga vam zavisi od vaše poslovne saradnje sa inostranstvom i koliko to možete podići na viši nivo. 


Devica
Merkur aktivira vaše polje poslovne komunikacije i potrudite se da dobro razmislite o tome kako da sredite sve one moguce komplikacije iz prethodnog perioda. Ljubavna situacija je stabilna i to zahvaljujući vašoj sposobnosti. 

Vaga
Ovo je savrsen dan da se posvetite svemu onome što ste planirali od prošle nedelje. Bilo bi dobro da povedete više računa o mogućim emotivnim blokadama u vezi ljubavi i osobi koja vam je draga ali morate da budete spremni na kompromis. 


Škorpija
Tema danasnjeg dana je da se posvetite svemu onome što je uticalo na vas i vaš razvoj ljubavnog života. Prošlost previse utiče na vas i to vas veoma emotivno usporava na svim nivoima. Glavobolja. 


Strelac
Ljubavna priča koja se već neko vreme vuče u vašem životu ovih dana opet vam stvara tenziju i napetost između vas i vašeg poslovnog života. Zdravlje je odlično iako o tome ne vodite računa dovoljno o sebi. 


Jarac 
Tokom dana najbolje je da se posvetite sebi i svojim planovima posebno kada su u pitanju planovi u vezi putovanja i letovanja. Situacija u krugu porodice je veoma komplikovana zahvaljujući vašoj potrebi da dominirate. 


Vodolija 
U narednih nekoliko dana bićete veoma pozitivno raspoloženi i to će uticati na vaše raspoloženje i na sve moguće životne odluke. Zdravlje je stabilno ali možete imati velike probleme sa spavanjem zbog stresova. 


Ribe 
Početak dana je pod uticajem Marsa i Venere koji se negativno odražava na vaše zdravlje jer ste previše okrenuti drugima a najmanje sebi. Morate da popričate sa sobom i da dobro isplanirate naredni period. 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading