Dnevni HOROSKOP za PETAK, 02. decembar: Bikovi sledi vam EMOTIVNO isceljenje, Blizanci potrudite se da budete RASPOLOŽENIJI!

Vesti 01.12.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 02. decembar: Bikovi sledi vam EMOTIVNO isceljenje, Blizanci potrudite se da budete RASPOLOŽENIJI!

Shutterstock

Ovan 

 

Osoba u znaku Device vam predstavlja stvari onako kako ih vi ne prihvatate, to vam jako smeta.  Do kraja dana moguće je da cete doneti veoma iznenadnu odluku u vezi posla i poslovne saradnje. 

 

Bik 

 

Do kraja dana povoljne informacije stižu od partnera. Ljubavna dešavanja su veoma intenzivna narednih nekoliko dana što ce vam bas odgovarati. Zdravlje je odlično. 

 

Blizanci 

 

Komunikacija je veoma nestabilna zbog negativnog uticaja planeta i to se odrazava na odnos sa partnerom. Bićete veoma negativno raspolozeni zbog uticaja drugih koji nemaju direktne veze sa vama. Zdravlje je najbitnije. 

 

Rak 

 

Nemojte da dajete drugima preveliki značaj posebno kad su u pitanju odnosi na poslu i u poslovnoj saradnji sa inostranstvom. Do kraja dana moguce probleme sa zdravljem, odnosno sa kičmom. 

 

Lav 

 

Do vas je kako ce se stvari odvijati u vezi posla. Voljena osoba vas čini srećnim ali to nije dovoljno da se osećate stabilno do kraja dana. Obratite pažnju na probleme sa kičmom. 

 

Devica 

 

Ovo je pravi trenutak da se okrenete sebi i da sačuvate svoj integritet posebno u vezi poslovne situacije. Osoba u znaku Jarca je veoma ljuta na vas zbog nekih nerazjašnjenih stvari iz prošlosti. 

 

Vaga

 

Mars retrogradan je aktivan u vašem polju odnosa sa porodicom i zbog toga imate osećaj da niko vas ne razume. Obratite pažnju na moguće probleme sa novcem. 

 

Škorpija

 

Dobro bi bilo da poslušate savet starijeg člana porodice u vezi nekih vaših odluka. Zdravstveno stanje je veoma stabilno iako se vi osećate psihički veoma iscrpljeno. 

 

Strelac

 

Pokušajte da se koncentrišete kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Partner vam može zameriti vaše ponašanje prema javnosti. Spavajte redovnije. 

 

Jarac

 

Karmička situacija je veoma napeta a posebno kada je u pitanju odnos sa osobom iz prošlosti. Nemojte davati lažnu nadu nekome kome ste nekada bili sve na svetu. 

 

Vodolija

 

Veoma ste nervozni i napeti kada su u pitanju komunikacije sa ljudima oko vas. Nemojte dozvoliti da drugi utiču na vaše raspoloženje i na vaše mentalno zdravlje. 

 

Ribe 

 

Situacija u kući je veoma rasterećena zahvaljujući vašoj empatiji u odnosu na druge. Drugi deo dana ćete provesti pod utiskom osobe u znaku Lava koja vam da je jako dobar poslovni savet. 

 

Komentari (0)
Loading