Dnevni horoskop za utorak, 18. april: Jedan znak će imati veoma KOMPLIKOVAN ljubavni odnos

Vesti 17.04.2023 19:00 0

Evo šta vam zvezde pripremaju za sutra

Dnevni horoskop za utorak, 18. april: Jedan znak će imati veoma KOMPLIKOVAN ljubavni odnos

unsplash.com

 

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije u vezi poslovne situacije koja je veoma komplikovana. Naučite da kontrolišete energiju koju imate u vezi partnerskog odnosa. Glavobolja.  


Bik 
Tokom dana najbolje je da se posvetite sebi i svojim planovima za budućnost posebno u vezi narednih desetak dana. Ljubavna situacija je veoma zategnuta zbog vaše tvrdoglavosti.  


Blizanci
Od vas zavisi kako ćete se postaviti prema partneru i partnerskom odnosu. Ne možete predugo da se posvetite svemu onome što vas se ne tiče. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška. 


Rak 
U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se završiti poslovna saradnja sa ljudima iz najbližeg okruženja. Ljubavni odnos je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da dominirate i budete uvek u pravu. 


Lav 
Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom i to je nešto što može veoma lako da se okrenete protiv vas. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju članovi porodice. Moguće je pad imuniteta. 


Devica 
U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što možete da zamislite. To se posebno odnosi na posao i na poslovne saradnike. Pokušajte da zamislite šta se dešava i drugima oko vas. 


Vaga 
Kad se vratite unazad par meseci možete imati velike uvide svega onoga što se dešavalo na planu posla. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka i to vas itekako iritira.

 
Škorpija
Ovo je veoma loš period u vezi poslovnih pregovora sa osobom u znaku Vodolije. Nemojte dozvoliti da se drugi okrenu protiv vas i protiv onoga što vam se dešava. Čuvajte svoj unutrašnji mir. 


Strelac 
Veoma je važno da se posvetite svemu onome što je uticalo na vas i vaše raspoloženje. U narednom periodu od vas zavisi sve što ima veze sa inostranstvom i poslom. Zdravlje je odlično. 


Jarac 
U narednih dva dana sigurno ćete naći nešto što je uticalo na vas i vaše raspoloženje. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život posebno kada je u pitanju ljubavni život. Niko nema dovoljno razumevanja za vas. 


Vodolija
Ovo je veoma komplikovan dan jer cete imati previše obaveza koje ne možete da zamislite. Poslovna situacija je veoma zategnuta zbog loših odnosa sa ljudima sa kojima saradjujete. Posebno se to odnosi na osobu u znaku Jarca koja je poslovno ambiciozna. 


Ribe 
U ovom periodu od vas zavisi mnogo toga po pitanju emocija i ljubavi. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Poslovno okruženje vam je veoma naklonjeno. 
 

Komentari (0)
Loading