Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 7. jun: Strelčevi, partner vas MAKSIMALNO podržava, Jarčevi, čuvajte se poslovnih ODLUKA

Vesti 07.06.2022 07:59 0

Proverite da li su vam zvezde naklonjene danas

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 7. jun: Strelčevi, partner vas MAKSIMALNO podržava, Jarčevi, čuvajte se poslovnih ODLUKA

Shutterstock

 

Ovan 

Dan započnite novom idejom posebno kada je u pitanju posao. Situacija u poslu se komplikuje zahvaljujući osobi u znaku Ovna. Do kraja dana povoljne vesti u vezi poslovne situacije sa inostranstvom. 


Bik 
Ne pokazujte ljubomoru naročito kada su u pitanju partnerski odnosi. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi porodične situacije. Mogući problemi sa kičmom. 


Blizanci
Vaša komunikacija je vaša najjača strana i to ćete iskoristiti u odnosima u kući. Ljubavna situacija se komplikuje zahvaljujući partnerovoj ljubomori. Mogući problemi sa glavoboljom.


Rak 
Ovo je idealan dan da se posvetite sebi i svojim potrebama. Osobe u znaku Lava vam je velika podrška u krugu porodice. Obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom.


Devica 
Od ranog jutra aktivira se problem sa stomakom na nervnoj bazi. Pokušajte da se ne obazirete na tračeve na poslu. Stariji član porodice vas opterećuje svojim zdravljem. 


Vaga 
Do kraja dana budite oprezni jer neko vas na poslu uporno provocira. Vaša snaga je u vašoj diplomatiji. Budite okrenuti sebi i svojim interesima.


Škorpija
Tokom današnjeg dana najviše posmatraju druge ljude i ne donosite nagle odluke. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 


Strelac 
Vasa sloboda je vaša stvar. To ne treba nikome da objašnjavate. Okrenite se sebi i svojim željama. Partner vas maksimalno podržava. 


Jarac 
Danas je veoma dobro raspoložen i posebno kada su u pitanju odnosi sa poslovnim saradnicima. Čuvajte se brzih odluka posebno kada je u pitanju poslovna saradnja sa inostranstvom. Mogući problemi sa kičmom. 


Vodolija
 Danas budite veoma obazrivi kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Vrlo je moguće da će partner biti veoma ljut na vas zbog nekih stvari iz prošlosti. Zdravlje je veoma stabilno. 


Ribe 
Do kraja dana mogući problemi sa kolenima ili jednostavno osećaj malaksalosti. Probajte da se odmarate onoliko koliko možete. Stiže vam iznenadna poslovns podrška od osobe u znaku Lava. 


BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading